Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Επίδειξη δύναμης από τη Bayern, νίκες για 1η θέση πέτυχαν Maccabi Haifa, Bordeaux

Με μια ηχηρότατη πεντάρα πέρασε μέσα από το Dortmund η Bayern! Αφού είδε την τοπική (και έως το απόγευμα ισόβαθμή της) Borussia να προηγείται στο 10', η oμάδα του Van Gaal ισοφάρισε με τον Gomez και πήρε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με τους Schweinsteiger, Ribery (που μπήκε αλλαγή) και δυο γκολ του Müller. Με αυτή τη νίκη τους οι Βαυαροί έφτασαν τους 8 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές και ανέβηκαν στην 4η θέση, 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Bayern Leverkusen. H Juventus θα παίξει με τη Bayern στο Μόναχο στις 30 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ομίλου Α του Champions League.
(update) Η Maccabi Haifa παρέμεινε επικεφαλής πετυχαίνοντας την 3η νίκη σε 3 ματς: σήμερα το απόγευμα νίκησε 3-1 την Ramat Gan που ήταν αήττητη και την άφησε στους 2 βαθμούς. Τα γκολ οι Golasa, Duashvili και Arbeitman.

Διατήρησε την πρωτιά η Bordeaux
αλλά δεν ικανοποίησε με το παιχνίδι της

(Update 13/9) Με ένα γκολ του Gouffran στο 18' η Bordeaux νίκησε 1-0 στο γήπεδό της την ουραγό Grenoble (έμεινε στους 0 βαθμούς μετά 5 παιχνίδια!) και μοιράζεται την 1η θέση με τη Lyon με 13 βαθμούς. Πάντως, ο προπονητής των Γιρονδίνων Laurent Blanc δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παιχτών του: "θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας αν θέλουμε να ελπίζουμε σε οτιδήποτε στο Τορίνο σε τρεις μέρες", είπε.

Πηγές: fcbayern.de, maccabihaifafc, juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: