Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Cobolli Gigli: μια νίκη στη Ρώμη θα προσθέσει βεβαιότητες στην αισιοδοξία

Λίγες ώρες πριν το αποφασιστικό ματς της ItalJuve κατά της Βουλγαρίας, στο Τορίνο εκτέθε το Παγκόσμιο Κύπελλο που μια επίσης ισχυρά bianconera Squadra Azzurra κέρδισε το 2006. Παρών ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (Figc) Giancarlo Abete, αντιπρόσωπος της Fifa και οι πρόεδροι της Juventus, Giovanni Cobolli Gigli και της Torino, Urbano Cairo. Από αυτή την εκδήλωση ο πρόεδρος έστειλε ένα μήνυμα νίκης των bianconeri: "σήμερα θα παρακολουθήσω το παιχνίδι της Εθνικής ήρεμα ενώ στη Ρώμη κατά της Lazio θα στηρίζω έντονα την ομάδα γιατί αν καταφέρουμε να περάσουμε αυτό το εμπόδιο, θα αρχίσουμε να προσθέτουμε στην αισιοδοξία κάποια λογική βεβαιότητα. Πάντως, θα είναι ένα εμπόδιο σκληρό γιατί η Lazio είναι μια ομάδα η οποία διευθύνεται και διοικείται καλά, έχει καλούς πρωταθλητές και είναι πιο μπροστά από μας στην προετοιμασία".

Εγκώμιο σε Diego, Trezeguet,
πεποίθηση ότι ο Del Piero μπορεί να κληθεί στο Μουντιάλ

Ο Cobolli Gigli έπλεξε το εγκώμιο του Diego αλλά και των Blanc και Secco που ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή, αναφέρθηκε τρυφερά στον Del Piero ("πιστεύω ότι είναι στις σκέψεις του Lippi και δεν έχει παρά να τα πάει καλά φέτος, κάτι που θα συμβεί σίγουρα, για να έχει καλές πιθανότητες να υλοποιήσει το όνειρό του παίζοντας άλλο ένα Μουντιάλ, αφήνοντας βέβαια την απόφαση στον ομοσπονδιακό τεχνικό") ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Trezeguet να φύγει στο τέλος του χρόνου: "εκείνο που μου άρεσε από τις δηλώσεις του είναι που είπε: "θέλω να φτάσω στο τέλος της χρονιάς έχοντας κερδίσει", κάτι που εγώ συμμερίζομαι απόλυτα".

Ναι, ο Rossi μπορεί να είναι για τη Juve

(update) O Cobolli Gigli ρωτήθηκε και για τον G.Rossi, και η απάντησή του είχε ενδιαφέρον: "ναι, ο G.Rossi μπορεί να είναι παίχτης για τη Juventus αλλά αφήστε με να χωνέψω πρώτα τις άλλες αγορές που κάναμε"...

Έχουμε προϋποθέσεις να πάμε καλά στην Ευρώπη

Ευγενικά, δήλωσε ότι θα μας λείψει το ντέρμπυ με την Torino και ευχήθηκε από του χρόνου να ξαναξεκινήσει. Τέλος, θυμίζοντας ότι πέρυσι όταν η Juventus αποκλείστηκε από την Chelsea όλοι θεώρησαν ότι θα μπορούσε να προχωρήσει, τόνισε ότι η ομάδα φέτος είναι καλύτερα εξοπλισμένη, "ο Όμιλος πιο σύνθετος αλλά ίσως λιγότερο δύσκολος από άλλους και επομένως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να πάμε καλά".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: