Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Juventus-Cagliari 3-0, η Primavera


(Update 17/12) Φάσεις και γκολ
Εκτός από το πρωτάθλημα της Serie A, και το πρωτάθλημα Primavera έφερε αντιμέτωπες αυτό το Σαββατοκύριακο Juventus και Cagliari και οι μικροί bianconeri έδειξαν το δρόμο στους μεγάλους νικώντας το απόγευμα με 3-0 τους συνομηλίκους τους από τη Σαρδηνία. Χωρίς τον Immobile, που ταξιδεύει στο Κάλιαρι με την Πρώτη ομάδα, οι μικροί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτα με τον Belcastro, μετά με τον Fausto Rossi (στη φωτογραφία) με χτύπημα φάουλ και τέλος με το νεαρό Libertazzi.
Η ομάδα του Bruni παραμένει 2η με 22 βαθμούς αφού έχασε την 1η θέση την περασμένη βδομάδα από τη Sampdoria (εδώ) η οποία το απόγευμα νίκησε 6-1 την Piacenza και ανέβηκε στους 25 βαθμούς. Στην τρίτη θέση, με 18 βαθμούς, βρίσκεται η Empoli που την επόμενη βδομάδα θα υποδεχτεί τη Juventus, την ώρα που η Cagliari θα υποδέχεται τη Sampdoria. Με 15 γκολ ενεργητικό η Empoli έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση (με 22 η Juve είναι 2η πίσω από τα 24 γκολ της Samp) ενώ μοιράζεται την καλύτερη επίοεδξ στην άμυνα έχοντας δεχτεί 4 γκολ στα 8 ματς που έχει δώσει -η Juve δέχτηκε 8 γκολ σε 9 ματς. Σήμερα η Empoli νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Sassuolo.

Νίκη για τη Berretti

(Update) Με 2-0 εκτός έδρας νίκησε η Berretti την Canavese (τα γκολ των Arena και Visciglia). Η ομάδα του Schincaglia έπιασε την Valenzana (που έχασε 1-0 στο γήπεδο της Alessandria) στην 4η θέση με 17 βαθμούς, 9 λιγότερους από την πρωτοπόρο Novara η οποία κέρδισε 4-0 εκτός έδρας την ουραγό Como. Την επόμενη αγωνιστική τα παιδιά της Berretti της Juventus θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Valenzana.

Ισοπαλία στο ντέρμπυ για τους Allievi

Μ ένα γκολ του De Silvestro, το ντέρμπυ με την Torino έληξε 1-1 για τους Allievi Nazionali. Η ομάδα του Guidoni διατήρησε την 3η θέση και τη διαφορά από τη 2η Torino και την πρωτοπόρο Sampdoria που ήρθε επίσης ισόπαλη με 1-1 στο γήπεδο της Pro Vercelli. Οι "μαθητές" της Juventus έχουν 23 βαθμούς έναντι 25 των granata και 26 των doriani. Την επόμενη αγωνιστική η Juventus παίζει στο γήπεδο της Legnano, ομάδας που βρίσκεται στην 10η θέση με 12 βαθμούς.

Νίκη για τους Giovanissimi Nazionali

Συνεχίζεται η μάχη της βαθμολογίας με Torino και Samp και για τους Giovanissimi Nazionali που κέρδισαν 2-0 στο γήπεδο της Pro Vercelli (Με γκολ των Mattiello και Bertinetti) και έμειναν στην 2η θέση με 25 βαθμούς έναντι 27 της πρωτοπόρου Torino (2-0 τη Varese) και 24 της Sampdoria (1-0 τη Legnano). Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Maggiora υποδέχεται τη Legnano και περιμένει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης κορυφής Torino-Sampdoria.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: