Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Νίκησαν οι ομάδες των μικρών bianconeri

Στην κορυφή παρέμεινε η Primavera, παρ' ότι έχει ένα ματς λιγότερο (το χθεσινό της παιχνίδι με την Parma για την 7η αγωνιστική αναβλήθηκε): η ομάδα του Bruni έχει 16 βαθμούς, όσους και η Sampdoria η οποία νίκησε 3-0 τη Sassuolo -η Samp έχει επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο από άλλη αγωνιστική. Στην 3η θέση με 12 βαθμούς η Siena, επίσης με ένα ματς λιγότερο, που νίκησε 1-0 τη Genoa. Την επόμενη αγωνιστική η Primavera αγωνίζεται εκτός έδρας κατά της ουραγού Grossetto που δεν έχει ακόμα κανέναν βαθμό!

3-1 νίκησε η Berretti την Pavia

Ανέβηκε μια θέση, από την 7η στην 6η, η Berretti που νίκησε 3-1 την Pavia με γκολ των Arena, Giandonato, Alba. Η ομάδα του Schincaglia παραμένει αήττητη όπως και η πρωτοπόρος Novara από την οποία τη χωρίζουν 6 βαθμοί: 11 οι μικροί bianconeri, 17 οι συνομήλικοί τους της Novara. Την επόμενη αγωνιστική η Berretti αγωνίζεται στο γήπεδο της Alessandria που σήμερα έχασε 5-1 από τη Varese και έχει μόλις 3 βαθμούς.

4-0 για τους Allievi που πλησίασαν την κορυφή

Ευρεία εκτός έδρας νίκη για τους Allievi που με ένα καθαρό 4-0 (δυο γκολ του 16χρονου Matteo Tazzari, και από ένα των Di Lernia και Corticchia) υποχρέωσε τη Valenzana στην 7η συνεχόμενη ήττα. Η ομάδα του Guidoni επιβεβαίωσε την 3η θέση με 16 βαθμούς, 2 λιγότερους από την Torino (κέρδισε 2-0 τη Varese) και χάρη στην πρώτη ισοπαλία της Sampdoria (2-2 με τη Genoa), μείωσε σε 3 τους βαθμούς της διαφοράς από την πρωτοπόρο. Την επόμενη αγωνιστική οι "μαθητές" θα υποδεχτούν την Pro Vercelli που βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω τους.

2-0 την Cagliari οι Giovanissimi
Nazionali: πάντα πρώτοι


Διατήρησαν την πρώτη θέση, με 19 βαθμούς σε 7 ματς (6 νίκες, 1 ισοπαλία) οι Giovanissimi Nazionali που νίκησαν 2-0 την Cagliari (το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ της Cagliari, το δεύτερο γκολ από τον Galiera). H ομάδα του Maggiora ακολουθείται με 18 βαθμούς από την Torino (4-1 εκτός έδρας τη Belvedere) και τη Sampdoria (2-0 εκτός έδρας τη Novara). Την επόμενη αγωνιστική παίζει στο γήπεδο της Cavanese η οποία σήμερα έφερε 0-0 στο γήπεδο της Legnano και καταλαμβάνει την 7η θέση με 10 βαθμούς.

Πηγές: zonacalcio.it, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: