Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

H Juventus Soccer School αποβιβάστηκε στην Αθήνα!

O Blanc παρουσίασε τη συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέας Γείτονας
"Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής διεθνούς προβολής που συνδυάζει την προσοχή προς τους νέους με τη δουλειά της Πρώτης ομάδας". Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης της πρώτης Juventus Soccer Schools International Academy που άνοιξε σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέας Γείτονας της Αθήνας, ο πρόεδρος της Juventus, Jean-Claude Blanc υπογράμμισε την αξία μιας δουλειάς που στην ελληνική πρωτεύουσα βρίσκει τον πρώτο της σταθμό. "Η πρωτοβουλία που παρουσιάσαμε σήμερα ολοκληρώνει τη στρατηγική μας διεθνούς προβολής: δίπλα στις αθλητικές υποχρεώσεις της Πρώτης ομάδας δεν θα λείψουν νέα πρότζεκτ αφιερωμένα στους νέους και στην εξάπλωση της αθλητικής κουλτούρας".
Στην παρουσίαση συμμετείχαν επίσης ο συντονιστής του νεανικού τομέα Gianluca Pessotto, ο υπεύθυνος του Juventus Soccer Schools Marco Marchi και ο γενικός διευθυντής του Juventus Merchandising Olivier Jaubert. Η Ακαδημία Juventus Soccer Schools της Αθήνας έχει εβεργοποιηθεί ήδη από το Σεπτέμβριο (εδώ) -κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα οργανωθούν σεμινάρια για προπονητές και στη συνέχεια, το καλοκαίρι 2010, θερινά τμήματα για ελληνόπουλα.
Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε σήμερα στην ελληνική πρωτεύουσα και προβλέπει τη συνεργασία, αρχικώς για 5 χρόνια, με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέας Γείτονας που η Juventus χαρακτηρίζει πρωτοποριακό σχολείο που συνεργάζεται με το Harvard και προβλέπει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το νηπιαγωγείο ως το λύκειο συνδεδεμένο με το πρόγραμμα International Baccalaureate. "Ν' ανοίξεις μια σχολή ποδοσφαίρου στο εσωτερικό ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με ίσχυρη τάση προς το εξωτερικό είναι μια δράση συμβατή με τις προσπάθειες που κάνουμε αυτά τα χρόνια για να ενσωματώσουμε στο σχηματισμό νεαρών ποδοσφαιριστών εμπειρίες που πάνε πέρα από το γήπεδο", είπε ο πρόεδρος της Juventus.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: