Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ferrara, Buffon: μόνο νίκη

"Μόνο νίκη" θέλει, φυσικά, στο Τελ Αβίβ ο Ciro Ferrara που κάλεσε την ομάδα να μετατρέψει την τσαντίλα της για το νοκ άουτ με τη Napoli σε δύναμη αντίδρασης και ευχήθηκε, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πριν το ματς με τη Maccabi, να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό ο Del Piero "να μας δώσει ένα χεράκι όπως πάντα κάνει".

Buffon: δεν έχουμε άλλοθι

Ηχώ απ' τον Buffon του κάνει την ηχώ: "όταν νικάς 2-0 μισή ώρα πριν το τέλος και χάνει, πέφτουν όλα τα άλλοθι. Δεν υπάρχουν ούτε τακτικές ούτε φυσικές καταστάσεις. Όταν χάνεις έτσι όλοι πρέπει να νιώθουν υπεύθυνοι γιατί παίχτες σαν εμάς, με κάποια εμπειρία, δεν μπορεί να κάνουν έτσι ώστε μια ομάδα, τόσο καλή όσο και αν είναι η Napoli που ήρθε στο Τορίνο, να ανατρέπει σε μισή ώρα το αποτέλεσμα", είπε ο No 1 και σημείωσε ότι με όλο το σεβασμό στην ισραηλινή ομάδα, η Juventus έχει μόνο έναν στόχο: "τη νίκη. Δεδομένου ότι Bayern και Bordeaux δεν μπορούν να χάσουν και οι δυο, το μόνο χρήσιμο αποτέλεσμα για μας είναι η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήδη στο Τορίνο απέδειξε ότι αξίζει όλο το σεβασμό. Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί από τους δικούς της και δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο από το να σκεφτούμε να νικήσουμε".

Προπονήθηκε κανονικά και ο F.Melo

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησαν στο "Ramat Gan" του Τελ Αβίβ, όπου διεξάγεται το ματς λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της Maccabi, με την ομάδα προπονήθηκε κανονικά και ο Felipe Melo που ξεπέρασε τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε χθες.
Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε το μεσημέρι όταν έφυγε με δυο ώρες καθυστέρηση λόγω μιας απεργίας στο αεροδρόμιο που ανεστάλη με την ικανοποίηση του αιτήματος των εργαζομένων να γίνει μια δήλωση, από τον Blanc ο οποίος ευχήθηκε να λυθεί το πρόβλημα επαναπρόσληψης κάποιων απολυμένων...

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: