Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Μέρα των Γάλλων η 4η αγωνιστική του Champions League. 1-1 της Milan με τη Real

Την ώρα που η Juventus νικούσε στο Τελ Αβίβ και, σε συνδυασμό με τη νίκη της Bordeaux μέσα στο Μόναχο, αποκτούσε προβάδισμα έναντι των Βαυαρών για τη 2η θέση στον Όμιλο Α, Milan και Real έμεναν στο 1-1 και νιώθουν την καυτή ανάσα της Marseille του Deschamps που, νικώντας 6-1 τη Ζυρίχη έφτασε τους 6 βαθμούς έναντι 7 των δυο πρωτοπόρων... Μετά τα σημερινά ματς προκρίθηκαν Chelsea και Porto από τον Όμιλο D αλλά και η Manchester United από τον Όμιλο Β παρά το 3-3 με την Cska Moskva. Αναλυτικά:
  • Besiktas-Wolfsburg 0-3, Manchester United-Cska Moskva 3-3. Στον Όμιλο Β, προηγείται η Manchester United με 10 βαθμούς, στους 7 βαθμούς η Wolfsburg, στους 4 η Cska Moskva, μόλις 1 βαθμό η Besiktas.
  • Milan-Real 1-1 (33' πεν. Ronaldinho - 29' Benzema) και Olympique Marseille-Zurich 6-1. Στον Όμιλο C, Real Madrid, Milan 7 βαθμούς, Marseille 6, Zurich 3 (η νίκη μέσα στο Μιλάνο...)
  • ΑΠΟΕΛ-Porto 0-1, Atletico Madrid-Chelsea 2-2 (με δυο γκολ του Aguero και δυο του Drogba). Στον Όμιλο D, Chelsea 10 βαθμούς, Porto 9, Atletico Madrid 2, ΑΠΟΕΛ 1.
Πρώτος σκόρερ παραμένει ο Cristiano Ronaldo (Real Madrid) με 4 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: