Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

O Orsato διαιτητής στο Palermo-Juventus

Δυο ισοπαλίες, μια νίκη και μια ήττα έχει σημειώσει η Juventus με διαιτητή τον Daniele Orsato ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι με την Palermo στην πρωτεύουσα της Σικελίας. Ο 34χρονος διαιτητής, που την 4η αγωνιστική απέβαλε τον Mourinho, σφύριξε πέρυσι την "ισοπαλία των δοκαριών (μας)", 1-1 με τη Sampdoria, την "χρυσή", όπως αποδείχθηκε, ισοπαλία με τη Milan (1-1 στο Μιλάνο) όπου ήταν γενικά καλός αλλά δεν έδωσε ένα πέναλτυ στον Del Piero ενώ στο προπέρσινο πρωτάθλημα είχε σφυρίξει την ήττα από τη Siena στην Τοσκάνη με 1-0 και τη νίκη επί της Αtalanta με 1-0. Επόπτες ορίστηκαν οι Cristiano Copelli και Massimiliano Grilli (είχε ακυρώσει πέρυσι κανονικό γκολ της Napoli με τη Milan στο "Meazza"), τέταρτος διαιτητής ο Nicola Pierpaoli.

Με αυτόν στο γήπεδο, η Palermo
έχασε φέτος 1-0 από τη Fiorentina

O Orsato έχει σφυρίξει ήδη μια φορά φέτος παιχνίδι της Palermo: την ήττα των Σικελών με 1-0 στη Φλωρεντία από τη Fiorentina την 2η αγωνιστική. (update) Στο πρωτάθλημα 2007/08 είχε διευθύνει την ήττα της Palermo στο Empoli με 1-3 και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Lazio, 2-2.

Έντονες επικρίσεις στο παρελθόν του

O Orsato έχει επικριθεί πολλές φορές στην καριέρα του: η Roma τον έχει καταγγείλει για εύνοια υπέρ της Inter ενώ η Lecce του χρεώνει τον υποβιασμό της πέρυσι αφού στην απευθείας αναμέτρηση με τη Bologna, που σε δυο μέρες έχει την 100η της επέτειο, την άφησε με δέκα παίχτες και μέτρησε και γκολ της Bologna που ήταν οφσάιντ...

Πηγές: aia-figc.it, JuWorld.Net, Ilpalermocalcio.it, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: