Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Blanc: θα ανταποκριθώ με αίσθημα ευθύνης στην εμπιστοσύνη που μου δείχνουν

Στο Μοντεκάρλο για τη συνέντευξη τύπου των Lega Calcio και Infront γαι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ιταλικού πρωταθλήματος βρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Juventus Jean Claude Blanc και, φυσικά, ρωτήθηκε για την εισήγηση της ιδοκτήτριας Exor (των Agnelli) να αναλάβει την προεδρία: "για μένα είναι απόδειξη μεγάλης εμπιστοσύνης στην οποία από πλευράς μου θα ανταποκριθώ με μεγάλη υπευθυνότητα και πάντα περισσότερη δουλειά. Αλλά γι' αυτά θα μιλήσουμε μετά τη Συνέλευση των μετόχων στις 27 Οκτωβρίου. Τώρα πρόεδρος είναι ο Giovanni Cobolli Gigli και εγώ είμαι εδώ εκπροσωπώντας και εκείνον, ως μάρτυρας της δουλειάς που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στο εσωτερικό της Lega Calcio ειδικά για να πάρουν αξία τα τηλεοπτικά δικαιώματα", είπε.
Λιγότερα μέλη στο Δ.Σ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο site της "Tuttospοrt", η εισήγηση της Exor και του John Elkann για το Διοικητικό Συμβούλιο περιορίζει κατά δυο τα μέλη του οργάνου: αποχωρούν ο σημερινός πρόεδρος Giovanni Cobolli Gigli και ο Montali και παραμένουν οι Marzio Saà, Carlo Sant'Albano, Jean Claude Blanc, Aldo Mazzia, Riccardo Montanaro και Camillo Venesio. Επομένως, δεν φαίνεται να μπαίνει κάποιος από τους Michele Briamonte, Riccardo Grande Stevens, Fabrizio Giugiaro που ακουγόταν τις προηγούμενες μέρες. Έτσι εκτιμάται ότι μένουν θέσεις κενές για να καλυφθούν αργότερα...
Ο Blanc επιβεβαίωσε άλλωστε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην εσωτερική δομή: "η οργάνωσή μας είναι γερή, δεν βιαζόμαστε να επέμβουμε. Εγώ πάντως έχω καθαρά στο νου μου πως θα είναι η εταιρεία και ποιά θα είναι τα νέα οσον αφορά στην οργάνωση αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μερικές βδομάδες", συμπλήρωσε.

Εμπιστοσύνη στον Ferrara
Ας αφήσουμε τον Diego να δείξει ότι είναι ο Diego

Ο Blanc αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας και εξάφρασε την εμπιστοσύνη του στον προπονητή: "ο Ferrara έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει αυτές τις στιγμές, μια μεγάλη ομάδα φαίνεται από την ικανότητά της να ξανασηκωθεί", τόνισε και στη συνέχεια υπερασπίστηκε τον Diego: "ο Diego είναι πάντα ο Diego, φαίνεται πως όλοι ξέχασαν τα συγχαρητήρια που του έδιναν μετά τα πρώτα παιχνίδια", είπε. Και τόνισε ότι δεν τον ανησυχεί ο Βραζιλιάνος γιατί "αυτό που περίμενα απ' αυτόν το έδειξε κατά της Roma και έπειτα το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο. Στην αρχή πήγε πολύ καλά, μετά, με τον τραυματισμό, ο Diego χρειάστηκε μαι σειρά από παιχνίδια για να ξαναβρει το ρυθμό του. Ας τον αφήσουμε, με υπομονή να δείξει όλες τις αρετές του και την κλάση του. Θα τον ανακτήσουμε, μακάρι βάζοντάς τον παίζει λιγότερο αν αυτό είναι χρήσιμο. Ο Ferrara είναι σύμφωνος να υιοθετήσει και αυτή τη μέθοδο", κατέληξε.

Πηγές: Juventus.com, Corriere dello Sport, Tuttosport, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: