Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Σύμβουλος στη Lega ο Blanc


(Update 31/10) Με αφορμή τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η δήλωσή του ότι με το επόμενο scudetto η Juventus θα φτάσει στο τρίτο αστέρι, ο Blanc ρωτήθηκε πώς τις αντιμετωπιζει. "Ως κομπλιμέντο", απάντησε χαμογελώντας. "Θα την ξανακάνετε εκείνη τη δήλωση;". "Την επιβεβαιώνω", απάντησε. Και όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε: "δεν τη νιώθετε αυτή τη δήλωση ως έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους της Inter" (!!!), ο Blanc απάντησε πρώτα ένα "τι, δεν σας άκουσα" για να συμπληρώσει: "όχι, όχι, πιστεύω πως όχι. Είναι σεβασμός για τους φιλάθλους της Juventus".
Η έκτακτη συνέλευση των συλλόγων της Serie A, στην έδρα της Lega Calcio στο Μιλάνο, εξέλεξε τον Jean-Claude Blanc σύμβουλο στη θέση του απελθόντος Giovanni Cobolli Gigli. "Η παρουσία μου είναι στα χνάρια όσων έκανε ο Cobolli. Το ζήτημα της συνέχειας είναι αυτό που εφαρμόζουμε και στη Lega", επισήμανε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Juventus.
Μετά την ανάληψη από τον Blanc, η κυβέρνηση της Lega απαρτίζεται από τον πρόεδρο Beretta, την αντιπρόεδρο Rosella Sensi (Roma), τους προέδρους των συνελεύσεων της A, Galliani ((Milan) και της B, Fantinel (Triestina), από οκτώ συμβούλους της A και πέντε της B. Και επιπλέον τρεις συμβούλους που ορίζονται από την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (Figc).

Πηγές: Juventus.com, juventusfcnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: