Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ντέρμπυ κορυφής για την Primavera

Μετά το καθαρό 4-1 το προηγούμενο Σάββατο στο Livorno, η Primavera του Luciano Bruni φιλοξενεί στο "Chisola" τη συγκάτοικό της στην 1η θέση Sassuolo. Με τον Ciro Immobile να έχει σημειώσει ήδη 6 γκολ, η Juventus θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει στη δύναμή της τον Thiam, επιθετικό μεγαλωμένο στην Inter ο οποίος έχει βάλει ήδη 4 γκολ.
Το ματς με τη Sassuolo είναι το πρώτο ενός κύκλου σκληρών αναμετρήσεων στο Τορίνο: την επόμενη αγωνιστική οι bianconeri θα υποδεχτούν τη Modena ενώ στις 31 Οκτωβρίου παίζουν, εκτός έδρας, το ντέρμπυ με την Torino και μετά κλείνουν τον κύκλο φιλοξενώντας την Parma. Αυτή τη βδομάδα, η Sampdoria, η άλλη ομάδα που μοιράζεται την 1η θέση με Juventus και Sassuolo, υποδέχεται τη Livorno...

Berretti, Allievi κατά ουραγών
Οι Giovanissimi υπερασπίζονται την πρωτιά

Η Berretti του Maurizio Schincaglia, που ακόμα δεν έχει δοκιμάσει τη γεύση της νίκης (πάντως, με τρεις ισοπαλίες είναι αήττητη) θα αγωνιστεί με την ουραγό Como που έχει μόλις ένα βαθμό. Αλλά και οι Allievi του Guidoni, που παίζουν στο "Juventus Center", αντιμετωπίζουν μια ουραγό, την Varese που έχει μόλις 1 βαθμό.
Τέλος, οι Giovanissimi Professionisti του Maggiora είναι η μόνη νεανική μας ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας αυτό το σαββατοκύριακο: θα πάνε στη Λομβαρδία για να υπερασπιστούν, κατά της όγδοης στη βαθμολογία Varese, την 1η θέση που μοιράζονται με την Torino εν αναμονή του ντέρμπυ που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη βδομάδα.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: