Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Del Piero: είθε να πάνε όλα πάντα όπως την Τετάρτη με τη Samp και να 'μαι σύντομα στο γήπεδο να πανηγυρίζω με τους άλλους!

Ένα "μεγάλο ευχαριστώ" στον Giovanni Cobolli Gigli
Την ελπίδα (και ευχή) να κερδίσει το scudetto και να κληθεί στη Squadra Azzurra για το Μουντιάλ έκανε χθες από τη Ρώμη ο Alessandro Del Piero συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση με 500 παιδιά που τον αποθέωσαν. Και σήμερα απηύθυνε ανοιχτή επιστολή μέσω του site του με την οποία εγκωμιάζει την ομάδα για τη νίκη με τη Sampdoria, υπόσχεται να επιστρέψει γρήγορα, ευχαριστεί τον Cobolli Gigli και εύχεται στον Blanc.

Τι νίκη! Και τώρα, πάμε για τη Napoli!

"Τι νίκη!" "αναφωνεί" ο capitano και προσθέτει:"το παιχνίδι κατά της Sampdoria μας κάνει να κοιτάμε το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία, η ομάδα έδωσε τα μέγιστα και το αποτέλεσμα επιβρβαβεύει την απόδοση, τη δουλειά, το παιχνίδι, εναντίον ενός δυσκολότατου αντιπάλου. Και τώρα πάμε για τη Napoli. Εγώ πανηγύρισα από την εξέδρα αλλά γρηγορα, πολύ γρήγορα, θέλω να το κάνω απ' το γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες μου!", δηλώνει και το ευχόμαστε και εμείς!.

"In bocca al lupo" στον Jean Claude Blanc

Και ο capitano αναφερόμενος στις διοικητικές αλλαγές: "επιπλέον, οι τρεις βαθμοί επί της Sampdoria συνοδεύουν μια πολύ σημαντική στιγμή για το σύλλογο. Ήταν η βδομάδα της αλλαγής σκυτάλης ανάμεσα στον πρόεδρο Cobolli Gigli και το σημερινό πρόεδρο Blanc. Στην τελευταία του παρέμβαση προς τους μετόχους ο πρόεδρος Cobolli θύμισε τις πρώτες του μέρες στο Τορίνο, καταμεσίς στη θύελλα που μας σάρωνε και θέλησε να ευχαριστήσει πρώτα απ' όλους εμάς τους παίχτες.
Θα ήθελα να ανταποδώσω αυτά τα λόγια και να του απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε αυτά τα δύσκολα χρόνια, γιατί πάλεψε στο πλευρό μας για να φτάσουμε σε καλύτερα αποτελέσματα και να βγούμε από τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας μας, και επειδή με στήριξε προσωπικά αυτά τα χρόνια.

Θα τον διαδεχθεί ο Jean Claude Blanc, και αυτός μαζί μας από τη serie B, που θα ξέρει να μαζέψει την κληρονομιά συγκεντρώνοντας τη θέση του προέδρου με εκείνες που κάλυπτε ως τώρα στη Juventus.

Επιθυμώ να απευθύνω το δικό μου “in bocca al lupo” στο νέο πρόεδρο και σε όλο του το staff, προκειμένου να πετύχει τους στόχους που όλοι εμείς έχουν βάλει από πριν, μέσα και έξω από το γήπεδο. Με την ελπίδα να πάνε όλα πάντα όπως το βράδυ της Τετάρτης…

A presto, Alessandro
".

Πηγή: alessandrodelpiero.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: