Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Με 4-1 πέρασε η Primavera μέσα απ' το Livorno και έπιασε την 1η θέση

Με επιτυχία ξανάρχισε το campionato Primavera: οι νεαροί bianconeri βρέθηκαν να χάνουν εκτός έδρας από την (προτελευταία) Livorno αλλά ισοφάρισαν με τον Immobile. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους τα παιδιά του mister Bruni μπήκαν δυνατά και με άλλα δυο γκολ του Immobile και ένα του Esposito πήραν τη νίκη με 4-1 και κράτησαν την ομάδα στην 1η θέση με 7 βαθμούς, μαζί με τις Sassuolo και Sampdoria. Το επόμενο Σάββατο η Primavera, που μαζί με τη Siena έχει την καλύτερη επίθεση του Ομίλου με 8 γκολ, θα υποδεχτεί τη συγκάτοικό της στην 1η θέση Sassuolo που πήρε 0-0 στη Modena, ομάδα που η Juventus θα αντιμετωπίσει τη μεθεπόμενη αγωνιστική. Ο Immobile έφτασε τα 6 γκολ αφού είχε βάλει 3 τέρματα και κατά της Siena την προηγούμενη αγωνιστική.
Στα άλλα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, Grosseto-Siena 2-3, Parma-Sampdoria 0-3, Sassuolo-Modena 0-0, Torino-Empoli 1-1. Αναβλήθηκαν τα ματς Fiorentina-Piacenza (για τις 19 Δεκεμβρίου) και Genoa-Cagliari.

Νίκες για Allievi και Giovanissimi (είναι πρώτοι),
εκτός έδρας 0-0 με τη Genoa για την Beretti

(Update) Θετικό, σε γενικές γραμμές, Σαββατοκύριακο για τους νακόμα μικρότερους: η Beretti του Schincaglia πήρε ισοπαλία 0-0 από τη Genoa στη Γένοβα -Πρόκειται για την τρίτη ισοπαλία σε τρεις αγωνιστικές. Η Berretti στοχεύει στην 1η της νίκη το επόμενο week end που υποδέχεται την ουραγό Como που πήρε τον πρώτο της βαθμό αυτή την αγωνιστική φέρνοντας 1-1 στο γήπεδό της με τη Spezia. Επικεφαλής στον Όμιλο οι Novara (νίκησε 2-0 την Pro Belvedere) και Varese (νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Legnano) με 9 βαθμούς, 3η η Pro Vercelli (που νίκησε 1-0 τη Valenzana) με 7 βαθμούς. Ακολουθεί η Pavia με 6 βαθμούς, Pro Patria και Genoa, με 4 βαθμούς και μετά η Juventus με 3 βαθμούς, όσους και οι Legnano, Pro Belvedere, Valenzana.
Οι Allievi Nazionali του Guidoni κέρδισαν 2-1 την Cagliari στη Σαρδηνία με δυο γκολ του Carmine Esposito και βρίσκονται, με 7 βαθμούς, πίσω από τις Torino (νίκησε 6-0 την Villacidrese) και Sampdoria (νίκησε 3-0 τη Valenzana), τις μοναδικές ομάδες που έχουν 9 βαθμούς. Την επόμενη, 4η, αγωνιστική η ομάδα υποδέχεται την Varese, ουραγό με 1 βαθμό.
Οι Giovanissimi Professionisti του Maggiora κέρδισαν 3-0 τη Novara με γκολ των Galiera, Gerbaudo και αυτογκόλ του Molica και παραμένουν στην 1η θέση με 9 βαθμούς, όσους έχει και η Torino η οποία κέρδισε με 8-1 στο γήπεδο της Pro Vercelli και έχει την καλύτερη επίθεση του Ομίλου με 11 τέρματα... Όμως, οι μικροί bianconeri έχουν την καλύτερη άμυνα καθώς είναι οι μόνοι που δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν στο γήπεδο της Varese που είναι 8η με 4 βαθμούς.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: