Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Marchisio: πέτυχε η επέμβαση, πρόγνωση για επιστροφή σε 40 μέρες...

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην κλινική Fornaca di Sessant, ο Claudio Marchisio υποβλήθηκε, όπως είχε προαναγγελθεί χθες, σε επέμβαση αρθροσκοπικής μηνισκεκτομής στον εξωτερικό μηνίσκο του δεξιού γονάτου. Η επέμβαση, που έγινε από τον καθηγητή Flavio Quaglia και παρουσία του ιατρικού υπεύθυνου της Juventus, Bartolomeo Goitre "πέτυχε απόλυτα. Η πρόγνωση για πλήρη επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης είναι 40 ημερών", τονίζεται στην ανακοίνωση της Juventus.
Επομένως, σε μια στιγμή πολύ καλής φόρμας, ο Marchisio σταματά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου με αποτέλεσμα να τον χάσει η Juventus στα ματς με Fiorentina, Maccabi, Siena (εκτός), Sampdoria, Napoli, Maccabi (εκτός), Atalanta (εκτός), Udinese... Να ελπίζουμε να είναι πανέτοιμος στις 25 Νοεμβρίου στο Bordeaux-Juventus!
Να σημειωθεί ότι η χθεσινή "La Stampa", με αφορμή την ανακοίνωση της επέμβασης, αναφέρθηκε κριτικά στην παραχώρηση (με δική του απαίτηση) στη Fiorentina το καλοκαίρι του Zanetti που, μάλιστα, τα πάει πολύ καλά με τους viola... Θα κάλυπτε το κενό, σήμερα...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: