Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Η Fiorentina πετάει ψηλά, η Inter χαμηλά...

Ήττα-έκπληξη της Barcelona εντός έδρας από τη Rubin Kazan!
Η Fiorentina του Prandelli ξανά στα ψηλά (νίκησε 4-3 εκτός έδρας τη Debrecen και βρέθηκε 2η στον Όμιλο μπροστά από τη Liverpool που έχασε εντός έδρας από τη τη Lyon στο 91'), η Inter του Mourinho στα χαμηλά: 2-2 με τη Dynamo Kiev που έχασε μοναδική ευκαιρία με το Shevchenko να πάρει τη νίκη -το μόνο που σώζει (;) τους nerazzurri είναι η έκπληξη μεγατόνων που έκανε η Rubin Kazan νικώντας μέσα στη Καταλωνία τη Barcelona με 2-1 (!): η Inter έμεινε τελευταία, με 3 βαθμούς, έναντι των 4 βαθμών που έχουν όλοι οι άλλοι...
Οι viola βρέθηκαν να χάνουν στο 2', ισοφάρισαν με τον Mutu στο 6', πήραν το προβάδισμα με τον Gilardino στο 10', στο 20' ο Mutu έγραψε το 1-3. Στο 28' το 2-3 αλλά ο Santana δυο λεπτά μετά έγραψε το 2-4 που οι Ούγγροι μείωσαν στο 88'.
Και η Inter βρέθηκε να χάνει νωρίς νωρίς, στο 5'. Ο Stankovic ισοφάρισε στο 35' αλλά οι Ουκρανοί βρέθηκαν και πάλι μπροστά στο σκορ στο 40' με αυτογκόλ του Lucio. Στο 48' ο Samuel έκανε το 2-2... (update) "Κάναμε το παν για να κερδίσουμε αλλά δεν ήταν αρκετό", σχολίασε μετά το ματς ο J.Zanetti, capitano των nerazurri που στην Ευρώπη δεν κερδίζουν εδώ και 8 παιχνίδια... (update 2) "Θα κερδίσουμε στο Κίεβο", υποστήριξε ο Mourinho...
  • Όμιλος Ε: Lyon 9 βαθμοί, Fiorentina 6 βαθμοί, Liverpool 3, Debrecen 0
  • Όμιλος F: Barcelona 4 βαθμοί, Dynamo Kiev 4 βαθμοί, Rubin Kazan 4, Inter 3
  • Όμιλος G: Sevilla 9 βαθμοί, Unirea Urziceni 4, Stuttgart 2, Glascow Rangers 1
  • Όμιλος Η: Arsenal 7 βαθμοί, Ολυμπιακός 6 βαθμοί, Az Alkmaar 2, Standard L. 1
Στους άλλους Ομίλους να σημειωθεί η βαριά ήττα της Στουτγάρδης εντός έδρας από τη Σεβίλλη με 3-1 και η ακόμα βαρύτερη της Glascow Rangers από την Unirea Urziceni με 4-1! Η νίκη του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις, σε συνδυασμό με την ισοπαλία που απέσαπασε στις καθυστερήσεις η Az Alkmaar, στην έδρα της, από την Arsenal, φέρνει πρώτους τους Άγγλους με δεύτερους τουςε Πειραιώτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Are pradelli proponhtara me tis euxes mou na afhseis thn liverpool ektos!are mourinho upertimhmene,sixamene,pseutoalazona h tetarth thesh einai konta!etoimasou tora gia duo flokous se kievo kai varkeloni!
dimitris thess