Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Στην κορυφή η Primavera, καθάρισε το ντέρμπυ με την Sassuolo

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση στον Όμιλο Α του campionato Primavera: μετά από 4 αγωνιστικές ξαναδημιουργήθηκε το κλασικό δίδυμο της κορυφής, Juventus και Sampdoria, με 10 βαθμούς η καθεμία. Και αν οι μικροί doriani είχαν εύκολη δουλειά (3-1 τη Livorno που η Juve είχε νικήσει 4-1 εκτός έδρας), οι μικροί bianconeri του Bruni είχε σαφώς δυσκολότερη δουλειά αφού έπαιζε ντερμπυ κορυφής με την άλλη πρωτοπόρο, ως το απόγευμα, τη Sassuolo. Νϊκησε 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Belcastro στο 60'.
Τώρα, πριν υποδεχτεί στο Vinovo την ερχόμενη βδομάδα τη Modena, η Primavera, ξεκινά την περιπέτεια του Κυπέλλου με αντίπαλο μια από τις πιο αξιόμαχες ομάδες της κατηγορίας, την Atalanta -το ματς θα γίνει την Τετάρτη στο Μπέργκαμο.

Νίκη για τη Berretti που ανέβηκε στην 4η θέση

(Update) Σπουδαίες νίκες και για τους μικρότερους: η Berretti του Schincaglia σημείωσε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις ισοπαλίες -2-1 την Como με δυο γκολ του Arena- και ανέβηκε στην 4η θέση με 6 βαθμούς. Προηγούνται, με 12 βαθμούς, η Novara (1-0 εκτός έδρας την Alessandria) και η Varese (4-1 την Pavia) ενώ 3η με 7 βαθμούς είναι η Pro Vercelli που έχασε 3-2 από την Canavese, εκτός έδρας.

5-0 οι Allievi και -2 από την κορυφή

Ευρεία νίκη των Allievi Nazionali επί της Varese: 5-0 με γκολ των Montesi (2), De Silvestro, Tazzari και Azzalin. Η ομάδα του Guidoni βρίσκεται στη 2η θέση με 10 βαθμούς αφού οι πρωτοπόροι Torino και Sampdoria πέτυχαν νέες νίκες και έφτασαν τους 12 βαθμούς: οι granata νίκησαν 1-0 εκτός έδρας τη Legnano ενώ οι doriani πέρασαν με 6-1 από την έδρα της Villarcidrese.

6-0 εκτός έδρας οι Giovanissimi, 1η θέση με 4 στα 4

Ακόμα ευρύτερη η νίκη, και μάλιστα εκτός έδρας, πάλι επί της Varese, για τους Giovanissimi Professionisti του Maggiora: 6-0 με γκολ των Mattiello (2), Galiera (2), Ceria και Gerbaudo. Μετά από 4 αγωνιστικές, η ομάδα παραμένει επικεφαλής του Ομίλου χωρίς απώλεια βαθμών. Μαζί της η Torino που κέρδισε 3-0 τη Legnano. Ακολουθεί η Sampdoria με 9 (νίκησε 2-1 την Cavanese) και η Genoa με 7 (έφερε 1-1 στη Σαρδηνία με την Cagliari).

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: