Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

O Montali στη Napoli... Αλλά, τελικά, δεν πάει...

Μετά από συνάντηση μιάμιση ώρας με τον ιδιοκτήτη της Napoli, Aurelio De Laurentis, o Giampaolo Montali, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Juventus και πασίγνωστος από τις νίκες του ως προπονητής βόλεϊ της Ιταλίας (δυο πανευρωπαϊκά χρυσά και ένα χάλκινο συν ένα αργυρό στους Ολυμπιακούς της Αθήνας), φαίνεται να συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή της Napoli. Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα αλλά το site της "Gazzetta dello Sport" μετέδωσε ως δεδομένη την είδηση αναφέροντας ότι αύριο αναμένεται η συνέντευξη τύπου της επίσημης παρουσίασης του νέου γενικού διευθυντή και του νέου προπονητή.

Ο Mazzari στη θέση του Donadoni;

Νωρίτερα, ο De Laurentis είχε συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της Sampdoria Marotta που συμφώνησε να απελευθερώσει τον μέχρι πέρυσι προπονητή των doriani, Walter Mazzari ο οποίος είχε συμβόλαιο με την ομάδα της Γένοβας για άλλον ένα χρόνο... Ο Mazzari προορίζεται να αντικαταστήσει τον Donadoni υπό την καθοδήγηση του οποίου η Napoli συγκέντρωσε 7 βαθμούς τις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Montali-De Laurentis: διαζύγιο πριν το γάμο...

(Update 16/10) O Mazzari ανέλαβε τα ηνία της Napoli, ο Montali είχε ανακοινωθεί ατύπως και ενώ προγραμματιζόταν να παρουσιαστεί στις 16 Οκτωβρίου, βγήκε και δήλωσε ότι δεν θα πάει στη Napoli και ότι ευχαριστεί τον De Laurentis...

Πηγές: Corriere dello Sport, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: