Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Amauri: το πρωτάθλημά μου ξεκινά κατά της Fiorentina

"Άλλαξε το σύστημα και παίζοντας με έναν μεσοεπιθετικό πίσω μας και οι επιθετικοί πρέπει να δουελύουμε από τα άκρα. Σε κάθε περίπτωση καταφέρνουμε να φτάνουμε συνεχώς εκεί μπροστά. Για μένα δυστυχώς δεν είναι ευτυχής περίοδος όσον αφορά στο σκοράρισμα αλλά τόσο εγώ όσο και ο mister είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνω. Βγάζοντας τα τελευταία παιχνίδια, που δεν ήμουν στο ύψος μου, μπορώ να πω ότι είμαι ε΄δω και ότι το πρωτάθλημά μου θα ξεκινήσει από τη Fiorentina και μετά": αυτή την υπόσχεση έδωσε ο Amauri στους φιλάθλους μιλώντας στην εκπομπή "Filo Diretto" του "Juventus Channel" όπου αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της σεζόν από την ομάδα: "δεν είναι το καλύτερο δυνατό γιατί είμαστε η Juve και μπορούμε και πρέπει να πάμε καλύτερα".

"Μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το scudetto"
Περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες τον Sissoko

"Το όπλο μας, είπε ο Amauri, είναι το γκρουπ: παίχτες, προπονητής, σύλλογος αποδείξαμε ότι όταν είμαστε όλοι μαζί ως το τέλος υποφέραμε αλλά κερδίσαμε. Με τη δύναμη του γκρουπ μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το scudetto", συμπλήρωσε και εγκωμίασε τους δυο καινούργιους, Diego και F.Melo: "εντάχθηκαν πολύ καλά, είναι δυο πολύ σπουδαίοι παίχτες και το απέδειξαν. Περιμένουμε πολλά από τους δυο τους. Όσον αφορά στον Momo (Sissoko) ξέρουμε πόσο θεμελιώδης είναι για τη μεσαία γραμμή μας γιατί μας δίνει δύναμη, ξέρει να κρατά τη μπάλα και να σπρώχνει την ομάδα μπροστά. Τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες γιατί θα μας δώσει το κάτι παραπάνω".
Καθώς περιμένει το ιταλικό διαβατήριο, που θα του ανοίξει την πόρτα για την Εθνική (επιστρέφοντας στα γκολ), ο Amauri ευχήθηκε στην Ιταλάι να πάρει την πρόκριση ήδη στο ματς με την Ιρλανδία.
Τέλος, αναφερόμενος στις σκέψεις για αλλαγές των κανόνων του παιχνιδιού (προσωρινή αποβολή, μείωση σε δέκα των παιχτών), ο Amauri ήταν ευθύς: "το ωραίο στο ποδόσφαιρο είναι πως είναι απλό. Ας βγάλουμε και τη μπάλα και θα γίνει ακόμα περισσότερο...".

Προπόνηση με παιδιά της Primavera και της Berretti

Ελλείψει των 14 διεθνών, με τον Del Piero τραυματία και τον Salihamidzic στο Μόναχο για θεραπεία και με το τιμ των γυμναστών αποδεκατισμένο (ο Neri είναι στην Εθνική Αγγλίας με τον Capello και ο Guidoni με τον Lippi στην Εθνική Ιταλίας), ο Ferrara χρησιμοποίησε στη σημερινή προπόνηση και μεερικά παιδιά της Primavera και της Berretti.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: