Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Διετές συμβόλαιο της Inter εξέταξε ο Nedved που τελικά, όμως, φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει ότι είχε πει: να σταματήσει! Bravo!

Παρά τις αντιδράσεις των tifosi και των δυο ομάδων και τον προβληματισμό που του προκαλούν, ο Nedved έχει ήδη στα χέρια του ένα συμβόλαιο δυο ετών με την Inter! Του το έδωσε ο Marco Branca των nerazzurri και αναμένει απάντηση εντός 48 ωρών... Το ρεπορτάζ της "Tuttosport" αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Del Piero, που τόσο θερμά τον είχε αποχαιρετίσει, του τηλεφώνησε για να μάθει τι σκοπεύει να κάνει -κανείς στην ομάδα, από τους συμπαίκτες του που τον είχαν capitano στο τελευταίο ματς και τον άκουσαν να λέει ότι σταματά και ότι αυτός είναι piemontese, δεν μπορεί να φανταστεί τον Pavel in nerazzurro...
Προφανώς και αυτοί θα θεωρούν ό,τι και εμείς: ότι θα είναι σα να φτύνει στα μούτρα του... Ο Cobolli Gigli του έχει προσφέρει εναλλακτική: να μπει στο τεχνικό τιμ της Juventus!

Ανακοίνωσε ότι σταματά σε πολύ κοντινό του πρόσωπο

(Update) Τα καλά νέα μεταδόθηκαν λίγο πριν το μεσημέρι από το site της "Corriere dello Sport": ο Pavel αποφάσισε και όπως εκμυστηρεύτηκε σε πολύ κοντινό του πρόσωπο δεν θα πάει ούτε στην Inter (ο Mourinho, άλλωστε, φάνηκε ότι δεν τον ήθελε), ούτε στη Lazio αλλά θα επανέλθει. θα επιμείνει σωστότερα. στην αρχική του απόφαση: να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Bravo Pavel! Σε περιμένουμε!

Πηγή: Tuttosport, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: