Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Diego-μανία!

Έρωτας με την πρώτη ματιά: tifosi και Diego ζουν εδώ και μερικές ώρες στο Pinzolo έναν έρωτα κεραυνοβόλο, με τους φιλάθλους να εκδηλώνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους και την ελπίδα ότι ο Βραζιλιάνος είναι αυτός που θα βοηθήσει την ομάδα να ξαναφτάσει στην κορυφή- και εκείνος νιώθει μια ...βραζιλιάνικη ζεστασιά στα βουνά του Trentino όπου έγινε η επίσημη παρουσίασή του από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Juventus, Jean Claude Blanc και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Alessio Secco: είναι χαρακτηριστικό ότι του επιφυλάχθηκε το περίφημο ole ole oleee, diegoooo, diegoo που τραγουδιόταν για τον Maradona και ο Ciro Ferrara θυμάται τόσο καλά...

Με τον Del Piero θα δίνουμε λύσεις

Ο Diego χαρακτήρισε "προτέρημα" το ότι θα αγωνίζεται με τον Del Piero: "μαζί θα δίνουμε λύσεις, όχι προβλήματα" είπε και ξεπέρασε τον σκόπελο του ποιος θα χτυπά τα φάουλ λέγοντας "αφοπλιστικά" ότι σημασία έχει ότι θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές... Τέλος, ευχαρίστησε τη Santos απ' όπου ξεκίνησε και αποκάλυψε ότι υποστηρίζει τον Felipe Massa και ως εκ τούτου και τη Ferrari!
Αλλά και ο Blanc υποστήριξε ότι μια ομάδα με περισσότερα "δεκάρια" θα οδηγήσει σε μια καλύτερη σεζόν και έπλεξε, όπως και ο Secco, το εγκώμιο του Diego τον οποίο χαρακτήρισε μέρος ενός ευρύτερου πρότζεκτ και σημείο εκκίνησης. Ο Blanc έπλεξε τέλος το εγκώμιο και του Ciro Ferrara και προανήγγειλε πολύχρονη συνεργασία με το νέο τεχνικό.

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: