Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Cobolli Gigli: υπάρχει ενθουσιασμός!

Τον ενθουσιασμό όλης της ομάδας, την αποφασιστικότητά της και την πεποίθηση όλων ότι θα πάνε καλά, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Juventus Giovanni Cobolli Gigli επισημαίνοντας ότι από τα δείγματα γραφής που βλέπει, κατανοεί ότι η Juventus θα βάλει το στίγμα της τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα ο Cobolli Gigli εξέφρασε, διπλωματικά, την "ελπίδα" τις επόμενες βδομάδες να υπάρξουν και "άλλα σημάδια της εξαιρετικής δουλειάς που έκαναν Blanc και Secco στο μεταγραφικό πεδίο"... "Μπορούμε να πούμε ήδη ότι ένα από αυατά τα σημάδια θα μπορούσε να είναι ο Felipe Melo;" τον ρώτησε ο Sala του "Juventus Channel": "είναι στο στόμα όλων το όνομα του Felipe Melo. Εγώ θέλω να είμαι πιο συνετός από άλλους αλλά πιστεύω ότι η δουλειά που κάνουν Blanc και Secco με τους συναδέλφους της Fiorentina είναι μια δουλειά που μπορεί να δώσει καλά αποτελέσματα. Επομένως νιώθω αισιόδοξος στα όρια που καθορίζονται από το γεγονός ότι όσο δεν υπάρχουν οι υπογραφές, φυσικά τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί".
Ο Cobolli Gigli επισήμανε ότι η Juventus κατάφερε να είναι ο μόνος ευρωπαϊκός σύλλογος, μετά τη Real, που επενδύει γιατί έβαλε σε τάξη τα οικονομικά της και έχει ισοσκελίσει τους προϋπολογισμούς της. Και μάλιστα, τόνισε, κατάφερε να κάνει τώρα αγορές χωρίς να χρεωθεί σε αντίθεση με τη Real που χρεώνεται ακόμα περισσότερο. Σε αυτό το δρόμο, υπογράμμισε, θα συνεχίσουμε.

Πηγή: juventuscalcio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: