Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Η Juve ανεβαίνει στο Pinzolo!

Με τις νέες της εμφανίσεις (στη φωτογραφία η φανέλα της προπόνησης), βγαλμένες μέσα από την ένδοξη ιστορία της (εδώ η αναλυτική παρουσίαση) ξεκινάει αύριο το απόγευμα στο Pinzolo, με την πρώτη φάση της θερινής προετομασίας, η νέα σεζόν για τη Juventus.
Βέβαια, υπάρχουν απουσίες: οι διεθνείς, Buffon, Camoranesi, Cannavaro, Chiellini, Iaquinta θα φτάσουν στο Trentino στις 16 του μήνα, στις 18 ανεβαίνουν Marchisio, De Ceglie ενώ η ομάδα θα βρεθεί πλήρης στο Τορίνο στις 22 με Giovinco, Legrottaglie. Ο Almiron έμεινε με γρίπη στην Αργεντινή και θα επιστρέψει "όταν μπορέσει".
Οι παίχτες που θα έχει στη διάθεσή του η Ciro Ferrara, θα είναι οι: Amauri, Lorenzo Ariaudo, Raffaele Bianco, Antonio Chimenti, Diego, Alessandro Del Piero, Zdenek Grygera, Mario Kirev, Alexander Manninger, Cristian Molinaro, Christian Poulsen, Hasan Salihamidzic, Sissoko, Tiago, Trezeguet, Zanetti, Zebina καθώς και μερικά παιδιά της Primavera: Raffaele Alcibiade, Abdoulaye Bamba, Ayub Daud, Andrea De Paola, Simone Esposito, Yago, Ciro Immobile, Luca Marrone, Federico Mirarchi, Carlo Pinsoglio, Domenico Pirrotta.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: