Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Χωρίς Kaka' αλλά με C.Ronaldo και Benzema αντιμετωπίζει απόψε η Real τη Juventus που δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Diego...

Η Real Madrid που θα αναμετρηθεί απόψε το βράδυ με τη Juventus --που στοχεύει στη νίκη, όπως τόνισε χθες ο Ciro Ferrara- στον δεύτερο ημιτελικό του 4ου Peace Cup, δεν θα έχει στην διάθεσή της, όπως δεν τον είχε και στα προηγούμενα ματς, τον Kakà. Ο Βραζιλιάνος, έχοντας αγωνιστεί στο Confederation Cup, εντάχθηκε στην ομάδα εδώ και λίγες μέρες και δεν είναι ακόμα διαθέσιμος όπως δεν είναι ούτε οι Casillas, Ramos, Albiol και Arbeloa. Στον αγώνα δεν θα αγωνιστούν ούτε οι Diarra, Garay και Van Nistelrooy, που έχουν μείνει πίσω στην προετοιμασία ενώ οι Heinze, Huntelaar και Van Der Vaart δεν έχουν κληθεί λόγω επιλογής της τεχνικής ηγεσία (βρίσκονται υπό μεταγραφή). Ο νέος τεχνικός της Real, Pellegrini κάλεσε τους ίδιους 20 παίχτες που πέτυχαν την πρόκριση κατά της Liga de Quito, μεταξύ των οποίων και οι Cristiano Ronaldo και Karim Benzema.

Προληπτικά ο Diego θα ξεκουραστεί για 48 ώρες

(Update) Μετά την τελευταία προπόνηση ο Diego ένιωσε μια ενόχληση στην πίσω μεριά του διεξιού μηρού: σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλά για μυϊκή κόπωση. Προπονητικό και ιατρικό τιμ, όπως ανακοινώθηκε από τη Juventus, αποφάσισαν να μην αγωνιστεί ο παίχτης απόψε κατά της Real. Ο Diego θα ξεκουραστεί, προληπτικά, τις επόμενες 48 ώρες μετά τις οποίες η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου. Θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους σταδιακά τις επόμενες μέρες.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: