Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Η μηχανή πήρε μπροστά: η πρώτη προπόνηση της Juventus είναι γεγονός!

H υποδοχή των φιλάθλων ζεστή όπως πάντα, έδειξε σε όλους -ιδίως στους καινούργιους- τι σημαίνει tifo bianconero: αυτή την αγάπη και στοργή που από την πρώτη του συνέντευξη στο "Hurra' Juventus" ζήτησε ο νεοαφιχθείς Diego που πολιορκήθηκε γι' αυτόγραφα... Και μετά την υποδοχή, κατευθείαν στο stadio Pineta για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς υπό τις οδηγίες του Massimo Neri και με τον capitano Alex Del Piero να κάνει τα πρώτα του βήματα προς την 18η σεζόν του in bianconero!


Sissoko: θα αποδείξουμε τη δύναμή μας

Έτοιμος για μια χρονιά ως πρωταγωνιστής είναι ο Sissoko: "με τον Diego και τον Cannavaro η Juventus έκανε δυο αγορές μεγάλης αξίας και εμπειρίας, παίχτες που απέδειξαν ήδη την αξία τους στις ομάδες όπου αγωνίζονταν και θα το κάνουν και φέτος. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες έκαναν καλές μεταγραφικές επιλογές αλλά εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να τα βάλουμε με την Inter και τη Milan. Είμαστε δυνατοί και θέλουμε να το αποδείξουμε στο γήπεδο".


Molinaro: με Diego, Cannavaro ενισχυθήκαμε πάρα πολύ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες του και το σύλλογο που τον βοήθησαν να σταθεί και να ξεπεράσει το πρόβλημα στα νεφρά εξέφρασε στο "Juventus Channel" o Molinaro και αναφέρθηκε στις ενισχύσεις: "ο Diego είναι σπουδαίος παίχτης και το έχει αποδείξει, με αυτός η Juventus ενισχύθηκε πολύ. Ο Cannavaro; Ούτε να το ρωτάτε: είναι κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, παγκόσμιος πρωταθλητής, έγραψε την ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Με την άφιξή του η ομάδα κερδίσει σε ποιότητα και εμπειρία" είπε και τόνισε πως όλοι θέλουν να πάει καλά φέτος η ομάδα.
Και δεν ήξεραν ακόμα ότι είχε κλείσει και ο Felipe Melo!

Συγκινημένος ο Ciro Ferrara

Συγκινημένος δήλωσε ο Ciro Ferrara που τόνισε ότι έχει θετικά συναισθήματα και νιώθει τιμή του να οδηγεί μια ομάδα σαν τη Juventus!
Η μηχανή πήρε μπροστά! In bocca al lupo!
Πηγές: Juventus.com, JuventusCalcio999's Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια: