Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Massimo Neri: μεγάλος ενθουσιασμός!

Ο Massimo Neri, συνεργάτης του Capello με τον οποίο θα συνεχίσει να δουλεύει στην Εθνική Αγγλίας, επεστρεψε στη Juventus και ανέλαβε το συντονισμό των γυμναστών και όλου του ευαίσθητου τομέα της αθλητικής προετοιμασίας.
Τι τον έπεισε να δεχθεί; "Ο μεγάλος ενθουσιασμός που διαπίστωσα σε επίπεδο συλλόγου και τεχνικού επιτελείου", απάντησε ο ίδιος στο "Juventus Channel" με μια συνέντευξη που "παίζεται" και στο επίσημο site της ομάδας. Εκεί όπου ο Neri δεν κρύβει ότι ένιωσε εξεαιρετικά που επέστρεψε και ότι "η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν ακριβώς το ότι με ξανακάλεσαν μετά από τρία χρόνια. Η διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη φορά είναι ότι τότε ερχόμουν ακολουθώντας ένα μεγάλο προπονητή, τον Capello ο οποίος με είχε φέρει μαζί με το τεχνικό επιτελείο του, ενώ τώρα κλήθηκα μόνος μου και αυτό, το επαναλαμβάνω, είναι ένας λόγος ακόμα μεγαλύτερης ικανοποίησης που μου δημιουργεί περαιτέρω κίνητρα για να τα πάω καλά".
Ο Neri λέει τα καλύτερα για τον Ciro Ferrara ("πιστεύω ότι έχει όλες τις ικανότητες για να χραάξει μια καλή σταδιοδρομία και η μεγαλύτερη ευχή που μπορώ να του κάνω είναι ακριβώς αυτό, να τον βοηθήσω σε αυτή τη νέα περιπέτεια", λέει) και δείχνει καθαρά που θα στοχεύσει: να ενισχύσει τη φυσική κατάσταση των παιχτών, ένα από τα αδύναμα σημεία πέρυσι και ένα από τα κομβικά, όπως σημειώνει, στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: