Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Η σεζόν 2009/2010 της Juventus ξεκινά στην επέτειο της κατάκτησης του Μουντιάλ 2006

Οι παίχτες πέρασαν το πρωί τις ιατρικές εξετάσεις στο Vinovo, μετά γεύμα, με αεροπλάνο στη Verona και από εκεί με πούλμαν στο Pinzolo όπου το βράδυ, στην πλατεία, στην ειδική σκηνή που έχει ετοιμαστεί, η Juventus θα παρουσιάσει τον Diego με το "28" στη νέα του φανέλα. Η νέα σεζόν της Juventus ξεκινά και συμπίπτει με μια σημαντική επέτειο: την κατάκτηση του 4ου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιταλίας στα γήπεδα της Γερμανίας το 2006.
Μια νίκη βαμμένη in bianconero: Lippi στον πάγκο, Ciro Ferrara βοηθός του, Claudio Gaudino γυμναστής, Aldo Esposito, φυσιοθεραπευτής και στην ενδεκάδα Buffon, Cannavaro, Camoranesi, Del Piero, Iaquinta (που δεν ήταν τότε στη Juventus αλλά αγωνιζόταν ο Zambrotta). Αν συνυπολογιστούν και από την άλλη μεριά, στη Γαλλία (που μετά το 1-1 στα 120' έχασε στα πέναλτυ το Κύπελλο), ο Trezeguet, o Vieira, o Thuram, γίνεται φανερό πια ήταν η δύναμη εκείνης της Juventus που σαρώθηκε αμέσως μετά από την calciopoli...
Η Juventus 2009/2010 ξεκινά παίρνοντας συμβολικά τη σκυτάλη από εκείνη τη νίκη, από εκείνη τη Juventus!

Οι τελικές ημερομηνίες του campionato

Στο μεταξύ σήμερα έγιναν γνωστές οι τελικές ημερομηνίες του campionato από τη Lega Calcio: ξεκινά την Κυριακή 23 Αυγούστου 2009 (κάποια ματς στις 22) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Μαϊου. Οι παύσεις για τους αγώνες της Εθνικής και τις γιορτές των Χριστουγέννων ορίστηκαν για τις 6 Σεπτεμβρίου, τις 11 Οκτωβρίου, τις 15 Νοεμβρίου και τις 3 Ιανουαρίου ενώ εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα (όλες Τετάρτη) θα διεξαχθούν στις 23 Σεπτεμβρίου, 28 Οκτωβρίου, 6 Ιανουαρίου και 24 Μαρτίου.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: