Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ντεμπούτο Diego-Melo στο Peace Cup

Με τον Diego μάλλον από την αρχή και τον Felipe Melo να μπαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Juventus διεκδικεί απόψε το βράδυ, στις 21:30 την πρόκριση στα ημιτελικά του 4ου Peace Cup παίζοντας κόντρα στην Κορεάτικη Seongnam, ομάδα των ιδιοκτητών της διοργάνωσης που απέσπασε ήδη ένα 0-0 από τη Σεβίλλη. Μετά τη νίκη της, με 2-1, επί των Ισπανών, η Juventus προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία στην ημιτελικό όπου, λογικά, θα πρέπει να καταφερει να φτάσει η Real Madrid εφόσον οι μαδριλένοι νικήσουν την Ligo de Quito που επίσης διεκδικεί την πρόκριση...

H Porto απέκλεισε τη Lyon: 2-0
3-1 η Atlante την Malaga, διεκδικεί την πρόκριση

Για το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού, σημαντικό βήμα έκανε η Porto νικώντας χθες βράδυ με 2-0 τη Lyon -οι Γάλλοι είχαν φέρει ισοπαλία στο πρώτο ματς 1-1 με τη Besiktas και αποκλείστηκαν ενώ οι Τούρκοι θα παίξουν την τύχη τους Πορτογάλους στις 29 του μήνα. Στον Όμιλο C η κατάσταση περιπλέχθηκε αφού η μεξικάνικη Atlante, νικήτρια του αντίστοιχου Champions League Β.Αμερικής νίκησε τη Malaga με 3-1 και μοιράζεται μαζί της την 1η θέση με τρεις βαθμούς αλλά κρατά στα χέρια της την τύχη της αφού υπολείπεται μόνον ένα ματς: Atlante-Aston Villa (οι Άγγλοι είχαν χάσει στην πρεμιέρα με 1-0 από τους Ισπανούς).

Ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση της Juventus

Η Juventus προπονήθηκε κανονικά χθες το βράδυ, κυρίως σε ασκήσεις τακτικής για την τελειοποίηση των αυτοματισμών. Οι επιθετικοί και οι Giovinco και Diego, προπονήθηκαν με τον Sormani ενώ οι μέσοι και αμυντικοί προπονήθηκαν με τον Maddaloni. Ακολούθ8ησε οικογενειακό διπλό, δέκα με δέκα σε περιορισμένο γήπεδο. Del Piero και Sissoko έμειναν στο γυμναστήριο και ο Marchisio απείχε λόγω φαρυγγίτιδας.

Πηγές: Peace Cup, Juventus.com, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: