Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Μια Juve ...πεζοναυτών!

Οι ενδείξεις από την προετοιμασία δείχνουν ότι κάτω από τις οδηγίες του Massimo Neri αρχίζει να σχηματίζεται μια ομάδα σκληρή σαν ατσάλι -αυτός, άλλωστε, είναι ο στόχος του Ciro Ferrara για να μπορέσει να παίξει το γρήγορο ποδόσφαιρο που θέλει.
Ήδη όλοι τρέχουν: ο capitano πηγαίνει στα όργανα μιάμιση ώρα πριν την προπόνηση με τον προσωπικό τυο γυμναστή ενώ ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν και ο Buffon (τον παλιό του συμπάικτη Alessandro Nista), κάτι που δεν ενοχλεί τον Neri: "αν γινόταν μόδα, θα άφηνα τη δουλειά μου", επισημαίνει αλλά ξεκαθαρίζει ότι σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις είναι άλλο πράγματ και η συνεργασία είναι άριστη. Από την άλλη, και ο ίδιος προσωποποιεί το πρόγραμμα μου ώστε να αντιμετωπίσει τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε παίχτη με τελικό στόχο η ομάδα να μην μείνει από ανάσες, όπως πέρυσι, και βέβαια να μείνει μακριά από το περυσινό ρεκόρ των 72 τραυματισμών!
Γι' αυτό η δουλειά θα εντατικοποιείται μέρα με την ημέρα: την πρώτη μέρα 1200 μέτρα από τέσσερις φορές, πέντε την δεύτερη, έξι την τρίτη και ξεκούραση την έβδομη... Ο Massimo Neri το ευχαριστιέται και δεν το κρύβει ευχαριστώντας τον Capello και τον Baldini που του επέτρεψαν, παράλληλα με την Εθνική Αγγλίας να ξαναβρει την καθημερινή δουλειά και μάλιστα με μια ομάδα σαν τη Juve.

Ο Poulsen ξεκίνησε από την 1η θέση...

(Update) Όσο το όνομα του Poulsen αναφέρεται μεταξύ των υποψήφιων προς αναχώρηση, τόσο ο σκληροτράχηλος Δανός θα προσπαθεί να κερδίσει την εκτίμηση του τεχνικού τιμ και την παραμονή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τεστ στα 3.000 μ. ξεχώρισε ο Poulsen, "σε εξαιρετική κατάσταση" και ακολουθούν: Momo Sissoko, Ciro Immobile, Hasan Salihamidzic και Cristiano Zanetti...

Πηγές: La Stampa, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: