Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Zebina: θα παίξουμε στα ίσα με όλους

Ένας Jonathan Zebina υγιής γεμάτος αυτοπεποίθηση για τον ευατό του και την ομάδα, είναι αυτός που εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο των καθιερωμένων συνεντεύξεων τύπου στο Pinzolo. Και έδειξε σε όλους ποιά ψυχολογία αναπτύσσεται στην ομάδα: "όλα αυτά τα χρόνια δεν νιώσαμε κατώτεροι κανενός, ούτε όταν ήμασταν στη Serie B. Αντίθετα, ως νοοτροπία είμαστε πάντα οι καλύτεροι γι' αυτό κερδίσαμε και όταν δεν είμαστε οι πιο δυνατοί. Και τώρα αυτή τη νοοτροπία την ξαναβρίσκουμε με τον Ferrara. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ενισχυθήκαμε και υπολογίζουμε ότι προσεγγίσαμε και άλλο την Inter. Είμαι πεισμένος ότι μπορούμε να παίξουμε εναντίον όλων. Τους άσους τους έχουμε και εμείς, πρέπει να έχουμε συναίσθηση της δύναμής μας, με τη σωστή δόση ταπεινοφροσύνης".

Και στην Ευρώπη μπορούμε: έχουμε τους Amauri,
τους Diego, τους Del Piero, τους Iaquinta, τους Melo

Μάλιστα, ο Zebina δεν αρκέστηκε να πει ότι η Juventus μπορεί να ανταγωνιστεί την Inter αλλά έδειξε αισιόδοξος και για την Ευρώπη: "είναι πιο δύσκολα εκεί γιατί ομάδες όπως Barcelona, Real, Manchester έχουν καταπληκτικούς παίχτες και μια ποιότητα παιχνιδιού σίγουρα ανώτερη. Αλλά σε 180 λεπτά, δυλαδή δυο απευθείας αναμετρήσεις μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε και εμείς, όπως οι Inter και Milan έχουν τους Ibrahimovic και τους Ronaldinho που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έχουμε τους Amauri, τους Diego, τους Del Piero, τους Iaquinta και τους Melo"...

Έγινα καλά, ήρθε και ο M.Neri,
είμαι έτοιμος για μια σπουδαία σεζόν

Ο Jonathan στάθηκε από την αρχή στο γεγονός ότι μετά την εγχείριση η τενοντίτιδα και τα φυσικά προβλήματα που τον ταλάνισαν αποτελούν παρελθόν -και γι' αυτό ευχαρίστησε και δημόσια τον καθηγητή Cerulli και τον Stefano Fiorini. "Όλα είναι εντάξει και δεν έχω πια δικαιολογίες. Επιπλέον επανήλθε ο Massimo Neri, ο γυμναστής που είχα έξι χρόνια. Και ο Ciro Ferrara μου έδειξε αμέσως εμπιστοσύνη. Θέλω να δείξω ότι αξίζω αυτή τη φανέλα και γι' αυτό έχω ένα κίνητρο παραπάνω", τόνισε εξηγώντας ότι με τον Ranieri προσπάθησαν να τα βρουν αλλά οι τραυματισμοί του επέδρασαν "κατά 70%" και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... "Τώρα τα πάω καλά, είμαι έτοιμος για μια σπουδαία σεζόν, ακριβώς όπως στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος".

Πηγή: Juventus.com, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: