Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Buffon: καλύτερα δεν γινόταν!

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος με τη νέα Juventus εμφανίζεται, εκτός από τον Cannavaro, και ο Buffon που επίσης ετοιμάζεται για το Pinzolo: "δεν με εντυπωσιάζει ο ενθουσιασμός του κόσμου. Μας υποδέχτηκαν έτσι το 2006 που είχαμε τη Β, φαντάσου τώρα που πετύχαμε τρία κόλπα με ηχηρότατο όνομα: Diego, Melo, Cannavaro. Και σημαντικού κόστους: καλύτερα δεν γινόταν και κανείς δεν έκανε κάτι καλύτερο, παρ' ότι ξέρω ότι γίνεται λόγος και για το Grosso. Με αυτές τις κινήσεις είμαστε ήσυχοι για το παρόν και το μέλλον: εμείς οι παλιοί έχουμε αμέσως την πολύ συγκεκριμένη δυνατότητα να αγωνιστούμε για τους τυπικούς στόχους της Juve μας, τις νίκες".

Θέλω να παίξω 15-16 χρόνια στη Juve
Ο Diego μπορεί να πάει καλύτερα απ' τον Kaka'

Ο Buffon αποκαλύπτει μάλιστα ότι θέλει να παίξει για πολλά χρόνια in bianconero και εξηγεί ότι η μεταγραφή στη Manchester City δεν τινάχθηκε στον αέρα μόνον επειδή η Juventus ζήτησε ένα τρελό ποσό αλλά και επειδή το θέλησε ο ίδιος: "όταν είσαι παίχτης ενός επιπέδου, δεν αφήνει τη Juventus για να πας σε ένα εργοτάξιο όπως είναι αυτό της City. Θέλω να παίξω 15-16 χρόνια με τη φανέλα bianconera. Και έπειτα, και η οικογένειά μου βρίσκεται πάρα πολύ καλά στο Τορίνο"...
Ο Νο 1 δεν θέλει να μιλήσει ακόμα ευθέως για την Inter αλλά σημειώνει ότι σε... πόντους και κιλά η Juventus την έφτασε και επισημαίνει, ανακουφισμένος, ότι δεν θα έχει τον Pavel (για τον οποίο ομολογεί ότι πίστευε πως θα αγωνιζόταν μια χρονιά ακόμα) τον οποίο θεωρεί χρήσιμο στο προπονητικό τιμ. Και προσκαλεί τους άλλους να σφίξουν τα δόντια. "Μετά από τρία χρόνια που υποφέραμε είναι σειρά τους" προειδοποιεί ο συνήθως φειδωλός και μετρημένος Buffon και εκθειάζει την πολιτική της Juventus που λειτούργησε.
Τελευταία του σκέψη, ο Diego: "έφυγε ο Kaká, αλλά ο Diego έχει το δυναμικό να κάνει σαν και περισσότερο απ' αυτόν. Τον είδα στη Bundesliga και στο Uefa, είναι μεγάλο κόλπο, λεφτά ξοδεμένα καλά".

Τrezeguet: μένω και θα σας εκπλήξω!

O Ciro Ferrara άρχισε ήδη να κερδίζει ένα ένα τα στοιχήματα: ξανάδωσε κίνητρα στον Trezeguet που δείχνει αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη θέση του -είναι από τους πιο εργατικούς στο Pinzolo- αποδεχόμενος ότι φέτος δεν είναι δεδομένη η θέση του στην ενδεκάδα σε μια Juventus έτοιμη να κερδίσει: "μα ναι, δεν φεύγω, θα μείνω εδώ" έλεγε στους δεκάδες φιλάθλους που του ζητούσαν αυτόγραφα στο φιλανθρωπικό δείπνο που έγινε τις προάλλες στο Chalet Fiat για το "Sant’Anna".
Μετά, ήρθαν και οι δηλώσεις του Ferrara ότι θα τον ήθελε τον David στην ομάδα, και ο σύμβουλός του Antonio Caliendo ανταποκρίθηκε: "μας ικανοποιεί που ο Ferrara είπε κάποια πράγματα δημοσίως, σημαίνει ότι ο σύλλογος σκέφτεται τα ίδια πράγματα. Αλλά στην πραγματικότητα το γνωρίζαμε. Μίλησα με τον David, μου είπε ότι βρήκε τους πάντες ορεξάτους, με κίνητρα. Δεν έχει καμιά διάθεση να αφήσει αυτό το χώρο. Ξέρει ότι είναι μια Juventus δυνατή, ανταγωνιστική. Θέλει να παίξει το ρόλο για την επιστροφή στις νίκες".

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: