Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Molinaro: Bundesliga, επιτέλους ήρθα...

Επίσημη ανακοίνωση από τη Juventus δεν υπάρχει ακόμα αλλά ο Cristian Molinaro έκανε την πρώτη του δήλωση ως παίχτης της VfB Stuttgart που, άλλωστε, την παρουσίασε στο site της: "η Bundesliga μου αρέσει', είπε ο αμυντικός που πηγαίνει δανεικός (τιμητικός δανεισμός 0,5 εκ. με δικαίωμα εξαγοράς 4-4,5 εκ.): "επιτέλους είμαι εδώ μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Στο πρωτάθλημα η ομάδα δεν βρίσκεται εκεί όπου έχει συνηθίσει (σ.σ. είναι 15η ενώ πέρυσι ήταν 3η και προ τριετίας πρωταθλήτρια). Η Στουτγάρδη είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' όσο δείχνει η βαθμολογία", είπε φτάνοντας στη νέα του ομάδα την ημέρα των 40ων γενεθλίων του Alessio Secco. (update) Ο ατζέντης του παίχτης είπε χθες βράδυ ο Molinaro αποχαιρέτισε Bettega, Blanc και Secco με αγκαλιές και φιλιά και εξήγησε ότι προτίμησε τη Στουτγάρδη θεωρώντας ότι του πάει περισσότερο από την Atletico Madrid και τη Zenit που επίσης τον αναζήτησαν. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ατζέντης του παίχτη ευχαρίστησε τον Luciano Spalletti, προπονητή της Zenit, για τα καλά λόγια που αφιερωσε στον παίχτη.
Καλή τύχη Cristian!

Απομακρύνονται Pazzini, Maxi Rodriguez...
Και ο Dossena στη Napoli

Στο μεταξύ, οι μεταγραφικές εξελίξεις δείχνουν ότι απομακρύνονται δυο μεταγραφικοί στόχοι της Juventus: ο Maxi Rodriguez είναι μισο βήμα από τη Liverpool ενώ η Sampdoria αποφάσισε να συζητήσει την πρόταση της Chelsea για τον Pazzini: 20-24 εκ. είναι αυτά...
Αλλά και άλλος ένας, θερινός, στόχος της Juve, ο Dossena κατέληξε αλλού: από τη Liverpool στη Napoli, προσεχή αντίπαλο της Juventus στο Κύπελλο.

Πηγές: TuttoMercatoWeb, La Stampa

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sto kalo kai na meineis ekei...
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ας μην είμαστε μικρόψυχοι. Δεν ήταν γίγαντας, φέτος έπαιξε (όποτε μπήκε) χάλια, αλλά πέρυσι έκανε και καλά πράγματα (πέρασε και στην ιστορία με τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη).