Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο ατζέντης του Buffon: θέμα χρημάτων

Την ώρα που στο σύλλογο συζητάνε με την ιδιοκτησία τι θα κάνουν για τη θέση του προπονητή (ο Ferrara φαίνεται ότι θα μείνει και στο ματς με την Inter ώστε να προλάβει να υπογράψει ο νέος προπονητής: Hiddink ή ενδιάμεσος για να αναλάβει άλλος τον Ιούνιο υπό τον Lippi: "αυτός είναι ο πραγματικός γόρδιος δεσμός", όπως επισημαίνει ο Roberto Beccantini στη "Stampa"), οι φήμες για απομάκρυνση του Buffon, βρίσκουν ουσιαστική επιβεβαιώση από τον ατζέντη του: "ο Buffon έχει τρισήμιση χρόνια συμβόλαιο, για τώρα συζητάμε απλά για φήμες. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να υπάρξει μια ομάδα με αρκετά λεφτά για να μπορέσει να ικανοποιήσει τόσο τον παίχτη όσο και τη Juventus", απάντησε κατ' αποκλειστικότητα στο "TuttoMercatoWeb" o Silvano Martina...
Μόλις την Παρασκευή ο Martina ευχαριστούσε (εδώ) τον Kahn που πρότεινε τον Buffon στην Bayern και διαμήνυε ότι αν η πρόταση ερχόταν από τον Rummenigge, πρόεδρο των Βαυαρών "θα ήταν διαφορετικό"... Αυτές οι δηλώσεις έρχονται τη στιγμή που εμφανίζονται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ζημιά της Juventus αν μείνει εκτός Champions League υπολογίζεται ήδη στα 70 εκ. άρα από κάπου, επισημαίνουν με νόημα, θα πρέπει να βρεθούν...

Πηγές: TMW, Tuttosport, La Stampa

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

T pragmata einai apla kai as mhn ethelotufloume!authn thn stigmh h juventus fantazei polu mikrh(!!!) gia to epipedo tou buffon!kai auth einai h alitheia!o anthropos kathise sthn serie b na voitheisei ekane ta panta gia thn juve kai den mporei kaneis na tou pei tipota an zhthsei metagrafh!fantasteite to parapono tou otan tha vlepei ton ASTEIO valdez na shkonei sunexos champions league kai autos na katrakulaei sta europa league kai poios kserei pou tou xronou!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όχι, σίγουρα δεν μπορούμε να του πούμε τίποτα!

Παναγιώτης είπε...

Συμφωνώ 100000% φίλε Δημήτρη. Όποιος βρεθεί να πει κάτι αρνητικό για τον Gigi θα είναι τουλάχιστον τραγικός. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν μασάει τα λόγια του, τιμώντας όλα αυτά τα χρόνια με το παραπάνω την φανέλα της Juventus. Σίγουρα δεν θα ήθελα να τον δω με τίποτα στην Bayern προσωπικά. Όπως και να έχει αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και εγώ δεν θα ήθελα να τον δω μακριά μας: πάντα είχαμε τους καλύτερους τερματοφύλακες αλλά στον Gigi δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.