Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Bentornato Yago!

Μπορεί με τον Lanzafame ο Secco να εισέπραξε ένα άκομψο "όχι" (αναλυτικά εδώ), με την Parma να δηλώνει "ισχυρός σύλλογος" (όπως έκανε πέρυσι η Udinese με τον D' Agostino που της έμεινε, πέφτει η τιμή του και η ομάδα πάει προς υποβιβασμό), αλλά με τον Yago Falqué Silva και τη Bari τα πράγματα πήγαν καλύτερα: ο νεαρός Καταλανός, που είχε δοθεί δανεικός και τον έβαζαν στην Primavera, επέστρεψε στη Juventus με την Primavera της οποίας κέρδισε πέρυσι το τουρνουά Viareggio.

Επιβεβαιώνει τις επαφές ο ατζέντης του Ekdal

(Update) "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βρίσκομαι σταθερά σε επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή (της Juventus) Alessio Secco. Όντως, μου προκύπτει ότι η Juve θέλει να ξαναφέρει τον παίχτη στο Τορίνο αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να εκφραστώ ως προς τους χρόνους και επειδή είναι μια απόφαση που αφορά στους δυο συλλόγους": αυτά δήλωσε κατ' αποκλειστικότηατ στο "TuttoMercatoWeb" ο Martin Klette, ατζέντης του 20χρονου μέσου Albin Ekdal που παίζει δανεικός στη Siena.
Ο σύλλογος της Τοσκάνης άλλαξε μέσα στη νύχτα ιδιοκτησία (πέρασε στα χέρια του Massimo Mezzaroma). Το ιδιοκτησιακό κενό ήταν ο βασικός λόγος καθυστέρησης στις συζητήσεις για την επιστροφή του Ekdal αλλά και του Paolucci, που ακούγεται για την επίθεση.
O Paolucci στο δρόμο της επιστροφής

(Update 3) "Για τον Michele Θα ήταν μια επιστροφή στο σπίτι αφού έχει δελτίο στη Juventus από 14 ετών", δήλωσε στο TMW o ατζέντης του Paolucci που, κατά την "Tuttosport" θα βρίσκεται αύριο στο Τορίνο -η επιστροφή του διευκολύνεται από το γεγονός ότι η Siena δουλεύει για την απόκτηση του Zalayeta.

Ο Blanc διαψεύδει για Crespo αλλά για Candreva...

(Update 4) Το βράδυ στη Lega, o πρόεδρος Blanc ήταν κατηγορηματικός όταν έλεγα ότι "ο Crespo δεν είναι στα ραντάρ μας" ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Candreva, τον διεθνή μέσο για τον οποίο Livorno και Udinese λένε ότι η Juventus κινείται, αρκέστηκε να πει: "Bettega και Secco δουλεύουν σε θέματα μεταγραφών, έχουμε τόσους τραυματισμούς και κάποιες σκέψεις πρέπει να τις κάνουμε"...
Διάψευση Werder για τον Ozil
"Κρύος" για δανεισμό ο ατζέντης του Floro Flores

(Update 2) Στο μεταξύ, από τη Wender Bremen διαψεύστηκε ότι υπάρχει προσφορά (για 8 εκ. γραφτηκε) για τον Mesut Ozil. Από την άλλη, ο ατζέντης του Floro Flores (Udinese), λέγοντας στο "TuttoMercatoWeb" ότι δεν έχει κάποια όχληση, έθεσε και το πλαίσιο της συζήτησης: συνιδιοκτησία και όχι (τόσο) δανεισμός 5 μηνών είναι αυτό που ενδιαφέρει, αφού ο παίχτης παίζει βασικός, και χρήματα για την Udinese που έδειξε ότι δεν κάνει τίποτα χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, όπως είπε...

Πηγή: Juventus.com, TMW, La Stampa, Tuttosport

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Piso edo kai tora ekdal,yago kai lanzafame!alitheia tora ti egine me lanzafame to kalokairi kai an??
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ο ίδιος ο Lanzafame, που είχε χαιρετίσει τους συμπαίκτες του, εμφανίστηκε δίπλα στο διευθύνοντα σύμβουλο της Parma και είπε ότι είναι περήφανος που φορά αυτή τη φανέλα. Έδειχνε αμήχανος... Μπορείς να δεις ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Παναγιώτης είπε...

Πάει να πουλήσει και τρέλα η Parma ρε παιδιά... Και είμαστε μεγάλος σύλλογος και να χαμε να λέγαμε! Βρε Parma κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ τώρα. Πάλι καλά που γύρισε ο Yago πάντως μάγκες γιατί δεν έχουμε παίκτες να συμπληρώσουμε 18αδα!