Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο...

Με την ανάληψη καθηκόντων από τον Zaccheroni,η "Tuttosport" προαναγγέλει αλλαγές και στο τεχνικό τιμ που επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια και για τις οποίες δεν δίνει ερμηνείες αλλά αν βάλουμε δίπλα στα ονόματα κάποιες χαρακτηριστικές ιδιότητες, βγαίνουν κάποια συμπεράσματα...

Φεύγει ο Neri, μένει ο Gaudino
Βοηθός προπονητή ο Stefano Agresti

Tην προετοιμασία των τερματοφύλάκων, στη θέση του Rampulla, αναλαμβάνει ο Alessandro Nista (που ήρθε το καλακαίρι και ανέλαβε τους τερματοφύλακες της Primavera με τη διευκρίνιση ότι θα βοηθούσε και την πρώτη ομάδα, εδώ). O Nista είναι ο προσωπικός γυμναστής του Buffon με τον οποίο γνωρίζεται από όταν έπαιζαν στην Parma. Tην αθλητική προετοιμασία αναλαμβάνει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Eugenio Albarello -απαλλάχθηκε ο Massimo Neri (που δουλεύει με τον Capello στην Εθνική Αγγλίας) και ήταν ο βασικός υπεύθυνος της θερινής προετοιμασίας. Παραμένουν οι Scanavino και Gaudino, συνεργάτης του Lippi στην προετοιμασία της Squadra Azzurra... Απαλλάχθηκε ακόμα ο βοηθός του Ferrara και προπονητής της Primavera ως πέρυσι, Massimo Maddaloni και ο Sormani.

Ο βοηθός του Zaccheroni Stefano Agresti
είχε περάσει από Berretti και Primavera της Juve

Βοηθός του Zaccheroni θα είναι ο Stefano Agresti, παλιός του συνεργάτης που τον έχει πάντα μαζί εδώ και 25 χρόνια. (update) O Agresti είχε περάσει από τη Berretti και την Primavera της Juventus στα μέσα της δεκαετίας του '70. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Pistoiese, Bari, Ternana και Siracusa όπου τελείωσε πρόωρα την καριέρα του ως παίχτης λόγω τραυματισμού.
Ο άλλος συναργάτης που έφερε μαζί του ο Zac, ο υπεύθυνος για την αθλητική προετοιμασία της ομάδας Eugenio Albarella, είναι διδάκτορας Μεθοδολογίας της Προπόνησης στο Πανεπιστήμιο "Parthenope" της Napoli. (update 2) Μάλιστα, όταν ο Amauri είχε ξεκινήσιε την καριέρα του, ο Albarella ήταν αυτός που είχε αναλάβει την προετοιμασία του, με καλά αποτελέσματα.

Πηγή: Tuttosport, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: