Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Λόγια του ατζέντη για Iaquinta ("δεν πωλείται") και Giovinco: "θα δούμε στο τέλος της σεζόν"...

"Για τη Juventus ο Iaquinta δεν πωλείται" και "για το Giovinco στο τέλος της σεζόν θα δούμε το πρότζεκτ του, απέδειξε την αξία του και έχει αναγκη να παίζει": σε αυτές τις δυο δηλώσεις κωδικοποιείται η θέση του ατζέντη Andrea D'Amico για τους δυο παίχτες.

Έμμεση επιβεβαίωση για το
ενδιαφέρον της Chelsea για τον Iaquinta...

Ο D'Amico, μιλώντας στο "Special CalcioMercato" του 'SportItalia" επιβεβαίωσε την επικοινωνία με την Chelsea, που είχε διαψεύσει ο Ancelotti, για τον Iaquinta: "είναι λογικό η Chelsea να μπορεί να ενημερώνεται για έναν σημαντικό παίχτη, τον οποίο εκτιμά ο Ancelotti. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να λέμε ότι η Juventus θα στερείτο τον Iaquinta...", είπε συγκεκριμένα. "Για τη Juve, δηλαδή, δεν είναι προς πώληση;", ρωτήθηκε. "Απολύτως όχι", απάντησε. Άλλωστε, ο ίδιος ο παίχτης είχε απαντήσει, τότε, ότι είναι πολύ καλά στη Juventus που με τη σειρά της είχε τονίσει ότι δεν τον δίνει (εδώ).

O Giovinco αξίζει να παίζει περισσότερο

Όσον αφορά στον Giovinco, υπήρξε πιο σιβυλλικός. Αφού "αστειεύτηκε" ότι αν είχε "βραζιλοποιηθεί" και "λεγόταν "Giovinho" θα έπαιζε περισσότερο", τόνισε ότι "στο τέλος της σεζόν θα δούμε ποιο μπορεί να είναι το πρότζεκτ του, το πρόγραμμά του και συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη ότι ο Giovinco αξίζει την ικανοποίηση να έχει περισσότερη συνέχεια. Δεν θέλω να πω αν πρέπει να αγωνίζεται περισσότερο ή όχι, θα ήταν και αντιπαθητικό για τους συμπαίκτες του", σημείωσε για να καταλήξει λέγοντας ότι υποθέτει πως "η Juventus θα ολοκληρώσει το πρότζεκτ της έτσι ώστε να βρει ικανοποίηση ο παίχτης, γιατί το αξίζει"...

Πηγή: TMW

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kala tora duo xronia ton vlepoume ton giovinco den exei tipota to idiaitero!thn diafora sthn juventus den mporei se kamia periptoh na thn kanei!
dimitris thess