Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Τη Δευτέρα στη Liverpool για τον Benitez

Την προσεχή Δευτέρα, γράφει το site tης "Stampa", μερικοί απεσταλμένοι της Juventus θα πάνε στο Λίβερπουλ για να συνατήσουν τους ομολόγους τους του αγγλικού club και να αξιολογήσουν κατά πόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη μετακίνηση στο Τορίνο τον Ιούνιο, του Rafa Benitez.

Στόχος μια συμφωνία κυρίων με τη Liverpool

για να αποφύγει να πληρώσει ρήτρες ο Benitez


Στην αντιπροσωπεία των bianconeri θα συμπεριλαμβάνεται και ο Michele Briamonte, ο νομικός της απολύτου εμπιστοσύνης της Juventus με ειδικότητα στα συμβόλαια: θα κληθεί να κοστολογήση την όλη επιχείρηση, εφόσον ο Ισπανός τεχνικός δώσει την διαθεσιμότητά του, κάτι που δεν είναι δεδομένου, όπως γράφει η εφημερίδα προσθέτοντας ότι η πρόθεση του Jean Claude Blanc, που είχε αφήσει τα πάντα ανοιχτά χτες, όπως άλλωστε και ο Benitez, είναι να λάβει από τη Liverpool ένα "gentlemen agreement"ότι δεν θα επιβληθεί ποινή στον τεχνικό που έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, εφόσον θελήσει να έρθει στη Juventus.
O αγγλικός σύλλογος, επιβαρυμένος από τα χρέη, θα γλύτωνε από ένα μισθό 4,8 εκ. που καταβάλει στον Ισπανό τεχνικό. Η συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές προγραμματίστηκε τις προηγούμενες μέρες, όταν η Juventus ήλπιζε να φέρει αμέσως τον Benitez στο Τορίνο. Ωστόσο, γράφει η "Stampa", επιεδή δεν θέλει να την ξαναπάθει και να πιαστεί αποροετοίμαστη, η Juventus κάνει διερευνητικές κινήσεις στην κατεύθυνση των Prandelli, Allegri και Gasperini, χωρίς να εγκαταλείπει οριστικά και την πίστα Hiddink"...

Πηγή: La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: