Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Δεν υπάρχει θέμα για τον Chiellini

Στη σημερινή "Gazzetta dello Sport" εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η -ευρισκόμενη σε οικονομική κρίση, σε σημείο που ζήτησε δάνειο από τους παίχτηες της!- Manchester United ενδιαφέρεται για τον Chiellini. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ατζέντης του παίχτη, Davide Lippi (γιός του Marcello) βρέθηκε καλεσμένος στην Αγγλία για να συζητήσει σχετικά. "Βρέθηκα καλεσμένος ορισμένων αγγλικών συλλόγων που ευχαριστώ, είδα και το ντέρμπυ του Μάντσεστερ (σ.σ. το οποίο κέρδισε η City του Mancini), επιβεβαιώνει ο Davide Lippi που όμως καθησυχάζει όσον αφορά τον διεθνή αμυντικό: "ο Chiellini είναι ένας σημαντικός παίχτης και όταν κάποιος είναι σημαντικός είναι φυσικό να ξεσηκώνει το ενδιαφέρον των πολύ μεγάλων συλλόγων. Αλλά ο Chiellini είναι σημαντικός παίχτης της Juventus, πριν μερικές μέρες έπαιξε για πρώτη φορά ως capitano, δεν υπάρχει κάποια κατάσταση σε εξέλιξη. Ήταν μια επίσκεψη καλών σχέσεων", τόνισε.

Ανίχνευση για μεταγραφή Amauri στην Αγγλία

Η "Tuttosport" υποστηρίζει ότι η επίσκεψη χρησίμευσε για να διαπιστωθεί τι δυνατότητες υπάρχουν για την μετακίνηση του Amauri στην Premiership τον Ιούνιο και αφού έχει λάβει το ιταλικό διαβατήριο οπότε θα μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός...

O Hiddink είπε "όχι";

(Update) Σύμφωνα με τη ρωσική "Tvoi Dien", που επικαλείται "πηγές πολύ κοντά στον Ολλανδό", ο Hiddink απέρριψε πρόταση της Juventus. O βασικός λόγος, κατά το δημοσίευμα, ήταν ότι ο μισθός του, από 7 εκ. που παίρνει σήμερα (αλλά είναι "στον αέρα") κατέβαινε στα 3,5 εκ.

Πηγές: Gazzetta dello Sport, Tuttosport

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Να κοιτάξει η διοίκηση (αυτοί οι ανύπαρκτοι, ναι) να κάνουν συμβόλαιο στον Γιώργαρο για καμία 15ετία, το καλό που τους θέλω. Από κει και πέρα νομίζω ότι ήταν θέμα χρόνου να απορρίψει την πρόταση της Juve ο Guus. Για τρελό ή για βλάκα τον πέρασαν που του πρότειναν (αν αληθεύουν οι πληροφορίες) μείωση κατά 50% του συμβολαίου του. Έλεος..

Για να δούμε τι μας περιμένει πλέον. Μόνο νίκη με Ρόμα, δεν μπορώ να ακούω οπαδούς μας να ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να χάσουμε για να αλλάξει κάτι. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!! JUVENTUS ΕΙΜΑΣΤΕ!! FORZA VECCHIA SIGNORA!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Φυσικά νίκη και μόνο νίκη! Forza Juve. Sempre e per sempre!