Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Buffon: επιστρέφω την Κυριακή για τη νίκη

Έτοιμος να επανέλθει δηλώμει ο Buffon μέσω του site του: "μετά από ένα μήνα παύσης λόγω της επέμβασης στο μηνίσκο είμαοι έτοιμος να επανέλθω. Όλη η μετεγχειριτική φάση πήγε κατά τον καλύτερο των τρόπων, αυτή την περίοδο δεν είχα ποτέ προβλήματα και μπόρεσα να δουλέψω καλά για να επανέλθω. Την Κυριακή το απόγευμα, στη Βερόνα, για το παιχνίδι με την Chievo υπολογίζω να επανέλθω κάτω από τα δοκάρια.

Να κάνουμε όπως στον πρώτο γύρο, που
από με την Chievo κάναμε την πρωτη από 4 νίκες

Επιστρέφω για ένα ματς που για μας είναι πολύ σημαντικό. Η νίκη που πέτυχαν οι συμπαίκτες μου κατά της Napoli στο Κύπελλο Ιταλίας χρειάστηκε για να μας ανυψώσει το ηθικό, αλλά έχουμε όλοι συνείδηση ότι δεν θα είναι αρκετή αν δεν καταφέρουμε να δώσουμε συνέχεια στα αποτελέσματά μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε όπως στον πρώτο γύρο όπου η επιτυχία επί της Chievo ήταν η πρώτη από τέσσερις συνεχόμενες που μας επέτρεψαν να βρεθούμε επικεφαλείς στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως να μας δώσουν συναίσθηση της δυναμικότητάς μας. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι, να παίζουμε με το ίδιο σθένος που είδαμε την Τετάρτη στο Κύπελλο και να σταματήσουμε να κοιτάμε τη βαθμολογία.

Διεκδοικούμε ξανά τον Παγκόσμιο τίτλο,
αλλά τώρα το μυαλό μας είναι στη Juventus

Στη Βερόνα λοιπόν θα έπρεπε να ξεκινήσει επίσημα το δικό μου 2010, μια χρονιά που για μένα θα είναι πάρα πολύ σημαντικη, δεδομένων των ραντεβού που με περιμένουν. Και με την Εθνική. Ένα πάνω απ' όλα, το Μουντιάλ του καλοκαιριού στη Νότιο Αφρική όπου θα πρέπει να ξαναδιεκδικήσουμε τον τίτλο που κερδίσαμε στη Γερμανία το 2006. Ένα ραντεβού που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα μακριά και θα έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε αργότερα, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τώρα η προσοχή είναι στραμμένη όλη στη Juventus.

Συγχαρητήρια στον Manninger

Πριν κλείσω, θέλω να συγχαρώ τον Manninger για την απόδοση που πρόσφερε αυτή την περίοδο, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το μεγάλο του επαγγελματισμό".

Πηγή: gianluigibuffon.com

4 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Όπως πάντε ο Gigi είναι σοβαρός και απλός στις δηλώσεις του. Μιλάμε για τον κορυφαίο τερματοφύλακα στον πλανήτη και για μία ΨΥΧΑΡΑ. Αν και είναι οπαδός άλλης ομάδας και όχι της Juve (μόνο αυτό δεν δείχνει βέβαια) θα πρέπει να μείνει για ΠΑΝΤΑ στο Τορίνο, και σαν ποδοσφαιριστής και σαν στέλεχος. Να είναι πάντα καλά!!

Stefanos K. είπε...

Pera apo to oti o GIGI einai aytos pou einai kai xairomai pou ton exoume, einai krima gia ton Manniger na einai se toso megali forma (opos kai perisi alloste) kai na min exei xwro na paiksei. pragmatika krima.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ομολογώ ότι ο Manninger φέτος μου άρεσε λιγότερο απ' όσο πέρυσι, ένωθα λιγότερη ασφάλεια αλλά, σε τελική ανάλυση, λογικό είναι: πώς θα διασωζόταν από το ναυάγιο, μόνος αυτός;

Παναγιώτης είπε...

Έχει δίκιο ο PasioneBianconera. Πέρσι ο Manninger ήταν απλά συγκινητικός. Φέτος δεν έχει πιάσει, σε αυτές τις λίγες συμμετοχές που έχει, τα γνωστά του standart. Πάντως είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, και άξιος αναπληρωτής του Gigi.