Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ο Secco στην Parma για τον Lanzafame

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με το "TuttoMercatoWeb", o Alessio Secco περνά την πόρτα της Parma για να κλείσει την επιστροφή του Davide Lanzafame στη Juventus, δίπλα στους παλιούς συμπαίκτες του της Primavera. Ο νεαρός παίχτης υπολογίζεται να προπονηθεί κατευθείαν και να είναι έτοιμος για το ματς με την Chievo όπου, καθώς είναι τιμωρημένος ο Amauri και τραυματίες οι υπόλοιποι (Trezeguet, Iaquinta, Giovinco) ο μόνος διαθέσιμος επιθετικός είναι ο Del Piero. Γι' αυτό, άλλωστε, η "Tuttosport" υποστηρίζει ότι η Juve θα συζητήσει με τη Genoa για τον 34χρονο Crespo ως άμεση λύση ανάγκης και αφού η αλλαγή ιδιοκτησίας στη Siena δεν επιτρέπει την επιτάχυνση των διαπραγματέυσεων για την επιστροφή του Paolucci. Για τον Lanzafame, η Juventus θα προσφέρει έκπτωση στο μισό δελτίο του τερματοφύλακα της Parma, Antonio Mirante που της ανήκει: 1,5 εκ. αντί για 2 ενώ η Parma θα αγοράσει και το άλλο μισό δελτίο από τη Sampdoria για 1 εκ. Να σημειωθεί ότι ατζέντης και των δυο παιχτών είναι ο ατζέντης του Buffon, Silvano Martina...

Ο ατζέντης του Crespo: κανείς δεν μίλησε μαζί μου

(Update) Ο Fernando Hidalgo, ατζέντης του Crespo, μίλησε κατ΄αποκλειστικότητα στο "TuttoMercatoWeb" για όσα γράφονται περί επαφών που θα φέρουν τον πελάτη του στη Juventus: "δεν ήρθε κανείς σε επαφή μαζί μου, επομένως δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα συμβεί ή οχι. Για τώρα, ο παίχτης βρίσκει λίγο χώρο, θα δούμε αν θα βρούμε μια λύση σε αυτή τη μεταγραφική σεζόν, διαφορετικά θα μείνει στη Genoa ως τις 30 Ιουνίου".

Πηγή: TuttoMercatoWeb

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oxi oxi oxi crespo!xilies fores na do 18xrona apo primavera para ton upertimhmeno gero axoneuto crespo!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Η "Tuttosport" μιλά για διαπραγμάτευση σε εμβρυακή φάση, μην ανησυχείς!

Ανώνυμος είπε...

Kai ekei na meinei euxomai!
oso gia lanzafame den exo olokliromenh apopsi alla kati mou leei oti se pollous "paiktarades" mas tha valei gualia!(amauri akous?)
dimitris thess

Βοκάκιος είπε...

ela mia xara einai o crespo,san paixtis,sti juve oute egw ton thelw,paladino pisw