Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Marchisio: 20 μέρες στοπ...Γαστρεντερίτιδα για De Ceglie, Zebina, Amauri, Del Piero, Diego!

Σαν να μην έφταναν τα αποτελέσματα, έρχονται και οι τραυματισμοί να επιβαρύνουν την κατάσταση: ο Claudio Marchisio υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία μετά τις μυϊκές ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς με τη Roma και διαγνώστηκε ένα τράβηγμα δεύτερου βαθμού στον αριστερό μηρό: "για την πλήρη αποκατάσταση και την επιστροφή στο γήπεδο, η πρόγνωση είναι μια εικοσαριάς ημερών", ανακοινώθηκε... Παράλληλα, μια ιογενής γαστρεντερίτιδα χτύπησε De Ceglie, Zebina, Amauri, Del Piero και Diego: "η καταστασή τους θα αξιολογηθεί αύριο", ανακοινώθηκε -το site της "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι υπάρχει κίνδυνος να λείψουν όλοι από το ματς με την Inter την Πέμπτη...

Πηγή: Juventus.com, Gazzetta dello Sport

8 σχόλια:

Stefanos K. είπε...

na doume ti allo tha tixei..ante se ligo oli i 11ada tha bgenei mono apo primavera

Un Gobbo ad Atene είπε...

Buffon, Chiellini και Primavera: να δούμε...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στο μεταξύ, Tiago και Molinaro έφυγαν και αναζωογονήθηκαν: ο Πορτογάλος έβαλε ήδη γκολ με την Atletico (κανένα με μας), ο Μolinaro έπαιζε βασικός και στα δυο ματς και ήταν αυτός που έδωσε την άσιστ για τη μία νίκη (εκτός έδρας) ενώ ήταν καλός και στην άλλη, επί της Wolgsburg... Μήπως είναι θέμα κλίματος, τελικά; (τι άλλο θα σκεφθούμε, με αυτά που βλέπουμε;!!!)

Παναγιώτης είπε...

Ρε παιδιά δηλαδή χρειάζεται σκέψη; Η ομάδα ΠΑΣΧΕΙ από πολλαπλούς καρκίνους! Τι να λέμε τώρα; Από την διοίκηση μέχρι το ιατρικό τιμ όλοι είναι για ΠΕΤΑΜΑ. Καταντήσανε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη να παλεύει για το Champions League (και σε λίγο καιρό για το Europa, έτσι όπως πάμε).

Ανώνυμος είπε...

Oxi allo karvouno!!!!!den mas ftanoun ta xalia se olo to oikodomhma pou legetai juventus tha pame mesa sthn inter pou pragmatika petaei me toses polles apousies?
O theos voithos.....!!!!
dimitris thess

Ανώνυμος είπε...

Gobbo oi kartes tou protathlimatos metrane sto kupello h oxi?dhladh sneider,lucio kai buffon paizoun thn pempti?
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όχι, Δημήτρη, οι ποινές του Κυπέλλου μένουν στο Κύπελλο και του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Αποκλείστηκε το Καμερούν και επιστρέφει ο Eto'o... Βέβαια, οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι ο Καμερουνέζος θα είναι στην διάθεση του Mourinho για το κυριακάτικο ματς με την Parma...