Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Συμφωνία για τον Lanzafame;

Τελικά, ο Lanzafame θα έρθει: σύμφωνα με τη "Stampa", ο Secco φαίνεται να έπεισε χθες τον Ghirardi, πρόεδρο της Parma προσφέροντας του το μισό δελτίο του Mirante, του νεαρού τερματοφύλακα που έπαιζε αναπληρωματικός του Buffon στη Serie B και τώρα υπερασπίζεται την εστία της Parma.

Ο Almiron στη Bari, στο στόχαστρο ο Ledesma

Ο ατζέντης του Almiron επιβεβαίωσε την πρόθεση του παίχτη να μείνει στη Bari η οποία θέλει να τον εξαγοράσει από τη Juventus που, με τη σειρά της, βλέπει την ευκαιρία να κερδίσει κάποια από τα χρήματα που έδωσε για τον Αργεντίνο. Και να έχει χρήματα για να διαπραγματευτεί με τον Lotito της Lazio τον Ledesma που, ειδικά τώρα με τον τραυματισμό του Poulsen γίνεται ακόμα πιο απαραίτητος. Βέβαια ο επίσης Αργεντίνος Ledesma είναι στο στόχαστρο της Inter (αλλά και της Fiorentina)...

Πηγές: La Stampa, TMW

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Ούτε λόγος για μεταγραφές έτσι; Με τους δανεικούς, που προσπαθούμε να τους φέρουμε πίσω στο Τορίνο, θα πορευτούμε μέχρι το καλοκαίρι...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ακούγεται ο Ledesma. Gago, Guti, είπε ο ατζέντης τους, δεν μετακινούνται από τη Μαδρίτη.
Σε τελική ανάλυση, εφόσον γίνεται συζήτηση με τον Hiddink και ο Ολλανδός έθεσε ως όρο και το να γίνουν μεταγραφές, δύσκολα να ακουστεί κάτι πριν υπάρξει κατάληξη στοι θέμα του προπονητή.

Γενικότερα, όμως: το ξέρουμε όλοι μας ότι τον Ιανουάριο δύσκολα γίνονται κανονικές μεταγραφές, οπότε... Μακάρι να έρθουν τα παιδιά που δεν έπρεπε να έχουν φύγει.