Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Τρεις μήνες εκτός ο Knezevic που εγχειρίστηκε. Έτοιμος, στην διάθεση του Ranieri ο Cristiano Zanetti

Ένας ένας επανέρχονται οι παίχτες της Juventus αλλά όλο και κάποιος ακολουθεί την ανάποδη πορεία -μη χάσουμε τη συνήθεια... Σειρά του Knezevic να ενταχθεί στην ομάδα της "Juve Policlinico": το πρωί πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και αφαιρέθηκαν τα κομμάτια χόνδρου που μετατοπίστηκαν όταν υπέστη το διάστρεμμα στο ματς με τη Bologna. Η επέμβαση, που έγινε από την ομάδα του καθηγητή Giuliano Cerulli στο Arezzo ανακοινώθηκε από το Juventus.com ότι είχε ικανοποιητική έκβαση. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την πλήρη αγωνιστική επάνοδο του διεθνούς Κροάτη αμυντικού εκτιμήθηκε γύρω στις 90 μέρες.

Θα αποφασιστεί αργότερα αν είναι διαθέσιμος ο Grygera

Από το προπονητικό κέντρο του Vinovo, πάντως, τα υπόλοιπα νέα είναι καλά. Ο μόνος που βγήκε ελαφρά πληγωμένος από το ματς με τη Roma ήταν ο Grygera (έγινε αλλαγή, άλλωστε): ελαφρά μυϊκή κόπωση στον αριστερό μηρό, όπου είχε ήδη πρόβλημα. Δεν διαπιστώθηκε, πάντως, ιδιαίτερη επιδείνωση και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην αποστολή για την Ισπανία δεν αποκλείστηκε -"θα αξιολογηθεί τις επόμενες ώρες".

Επανέρχεται ο "Brazzo", άλλες 15 μέρες για τον Marchisio

Καλά νέα για τον Salihamidzic -δούλεψε ξεχωριστά στη σημερινή προπόνηση αλλά ήδη από αύριο υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει να προπονείται κανονικά. Ξεχωριστά προπονήθηκαν και οι Poulsen, Zebina και Marchisio που υπολογίζεται ακόμα ότι θα χρειαστεί 15 μέρες για να επανέλθει αγωνιστικά.
Αντίθετα, αυτός που δηλώνεται ότι "ανακτήθηκε πλήρως" είναι ο Cristiano Zanetti: "είναι, πλέον, απολύτως στη διάθεση του mister Ranieri"...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: