Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Στη μνήμη ενός αδικοχαμένου 17χρονου φιλάθλου της, θα παίξει η Juve με τη Zenit

Στη μνήμη του 17χρονου Vito Scafidi o οποίος χάθηκε το Σάββατο μετά την κατάρρευση ενός τοίχου στο σχολείο του, το Λύκειο του Rivoli , και για τον οποίο έγινε γνωστό ότι εκτός από ποδοσφαιριστής ήταν και παθιασμένος φίλαθλος της Juve, αφιερώνει το αποψινό ματς με τη Zenit η ομάδα του Ranieri. Ο σύλλογος θα στείλει επίσημη αντιπροσωπεία στην κηδεία του νεου, αύριο ενώ ο έντονα θρησκευόμενος Legrottaglie, που έμαθε ότι ο Vito ήταν προσωπικός του φαν, έστειλε στην οικογένειά του τη φανέλα του και δήλωσε ότι θέτει τον εαυτό του στην διάθεση των γονιών του.

Με ειδικές κρέμες που διευκολύνουν την κυκλοφορία
ετοιμάζεται να κατέβει στο παγωμένο (-5) γήπεδο η Juve

Μετά τις φήμες που κυκλοφoρούσαν όλο το πρωί για ενδεχόμενη αναβολής του ματς μετά την ανατίναξη ενός αυτοκίνητου κοντά στο προπονητικό κέντρο της Zenit (με αποτέλεσμα το θάνατο τριών από τους επιβαίνοντες), η Juventus ετοιμάζεται να κατέβει στο παγωμένο "Petrovsky" όπου το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει -5...
"Γνωρίσαμε ήδη το στρατηγό χειμώνα", αστειεύτηκε ο Claudio Ranieri εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κάποιους παίχτες οι οποίοι είχαν μυϊκά προβλήματα. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, οι παίχτες θα κάνουν πολύ πιο έντονο ζέσταμα, ειδικά μασάζ ενώ θα χρησιμοποιηθούν και ειδικές κρέμες που διαστέλλουν τα τριχοειδή αγγεία και διευκολύνουν την κυκλοφορία. Παντως, ο dottor Riccardo Agricola, υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της ομάδας, δεν δείχνει να ανησυχεί: "στατιστικά, αν δούμε τα στοιχεία της Uefa, ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών εκδηλώνεται τους πρώτους μήνες της σεζόν και τον Μάρτιο-Απρίλιο. Επομένως, γενικά μιλώντας, το κρύο δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα. Βέβαια χρειάζεται ένα καλό ζέσταμα", κατέληξε.

Πηγή: Juventus.com, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: