Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Περισσότεροι Ιταλοί όπως την εποχή των Giovanni και Umberto Agnelli;

Την όλο και μεγαλύτερη "ιταλοποίηση" της Juventus, προβλέπει η "Corriere dello Sport". Θυμίζοντας, μάλιστα, ότι αυτή τη γραμμή ακολουθούσε τόσο ο Avvocato όσο και ο Umberto Agnelli, η εφημερίδα υποστηρίζει πως αυτή είναι η επιλογή και του εγγονού τους και ισχυρού άνδρα της μητρικής Ifil/Fiat John Elkann. Μακάρι!
Σε αυτό το πλαίσιο, η εφημερίδα επαναφέρει μεταξύ των στόχων των bianconeri το όνομα του διεθνούς (πλέον) μέσου της Udinese Gaetano D' Agostino και του Aquilani. Επίσης αναφέρει το όνομα του διεθνούς αμυντικού της Napoli, Santacroce αλλά και των Giuseppe Rossi (Villareal) και Antonio Cassano (Sampdoria) για την επίθεση...

Borgonovo: ο Marchisio είναι σαν τον Tardelli

Στο μεταξύ μια παλιά δόξα του ποδοσφαίρου, ο Stefano Borgonovo έκανε κολακευτικότατες (και δίκαιες) δηλώσεις για τον Claudio Marchisio παραλληλίζοντας τον με τον Marco Tardelli: "είναι ποιοτικός παίχτης, έχει αίσθηση της τακτικής, δυναμισμό και μια αρετή που ξεχωρίζει ένα μεγάλο παίχτη: βγάζει κάθετες μπαλιές όσο λίγοι, πηγαίνετε να ξαναδείτε το πρώτο γκολ του Del Piero με τη Real...", είπε και συμβούλευσε το νεαρό μέσο να γίνει πιο "κακός" στην κίνηση χωρίς τη μπάλα ώστε να φτάνει στην περιοχή και να σκοράρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: