Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Προσγειωμένος ο Ranieri, δεν αποκλείει τις εκπλήξεις και εγκωμιάζει τον Alex

Δεν αποκλείει να ξαναπαίξει με τρεις επιθετικούς, Amauri, Del Piero, Iaquinta, όπως πέρυσι στη Ρώμη, ο Ranieri: "περιμένετε, πέρυσι ήταν έκπληξη και ίσως το ξαναδούμε και φέτος", είπε στο "Radio Deejay" όπου τόνισε ότι όλη η ομάδα περνά μια εξαιρετική στιγμή. Αποφεύγει όμως να μιλήσει ευθέως για "scudetto: εγώ είπα μόνο ότι πρέπει να βελτιώσουμε την περυσινή μας θέση", τόνισε κρατώντας προσγειωμένη την ομάδα...

Πραγματικός αρχηγός ο Del Piero

Την άνοδο της Juve ο Ranieri την αποδίδει εν πολλοίς στον capitano, που έγινε σημείο αναφοράς για όλους -"ο Del Piero μιλά λίγο, στα αποδυτήρια αλλά όταν μιλάει όλοι τον ακούν: είναι ένας πραγματικός αρχηγός"- αλλά δεν ξεχνά και τον Trezeguet: "η απουσία του είναι αισθητή αλλά πρέπει να πω ότι όποιος τον αντικαθιστά κάνει σπουδαία δουλειά. Όπως και να έχει, θα τον έχουμε ανάγκη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα", τονίζει και διαμηνύει πως "ανάμεσα στο Zanetti και τον Tiago δεν επιλέγω: τους κρατάω και τους δυο" -μια επιλογή που βάζει τέρμα και στη σχετική μεταγραφολογία.

Μη φορτώνουμε ευθύνες τον Giovinco,
πρέπει να ωριμάσει, έχει πάρα πολλές δυνατότητες

Τέλος, μια αναφορά στο Giovinco, που χθες, χωρίς να αμφισβητεί τις επιλογές του προπονητή, εξέφραζε τη λύπη του που δεν παίζει: "είναι ένα παιδί με πάρα πολύ μεγάλες δυνατότητες αλλά δεν είναι ο Del Piero, είναι ένα παιδί που πρέπει να ωριμάσει, να κάνει λάθη, να ενταχθεί στη Juve, ας μην τον φορτώνουμε ευθύνες". Πολύ σωστή κουβέντα -την τελευταία φορά που την είπε ο Ranieri έβαλε τον Giovinco να παίξει και να βγάλει μάτια...

Legrottaglie: με τον Chiello κρατήσαμε...
τα γκολ που δεν βάλαμε ως τώρα για την Inter!

Στη Juve το μυαλό όλων τριγυρνά στην Inter. Ο Legrottaglie, μάλιστα, θέλει να βάλει και γκολ: "μετά το γκολ του Grygera, απουσιάζουμε εγώ και ο Chiellini: τα κρατάμε για την Inter"! Μακάρι!

Grygera: θα βάλω και άλλα γκολ σε άλλους...

(Update) Από την πλευρά του o Grygera, που στα 42 ματς που έπαιξε ως τώρα με τη Juve έχει βάλει δυο γκολ, και τα δυο στη Genoa, λέει να μη σταματήσει: "μετά το παιχνίδι, ο Criscito με ρώτησε τι έχω μαζί τους... Λυπάμαι που όλα τα γκολ τα έκανα στη Genoa (να συνεχίσεις να τους βάζεις Zdenek!) , αλλά αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλω και άλλα με άλλους αντιπάλους στα προσεχή ματς", είπε στο Juventus.com. Καλοδεχούμενα!

Πηγή: Tuttosport, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: