Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Θα λείψει και ο Tiago από τη Zenit...

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή από το Μιλάνο, η ομάδα ξεκίνησε στο Vinovo την προετοιμασία του ματς με τη Zenit (Τρίτη βράδυ, στις 19:30). Η αποστολή, στην οποία θα συμμετάσχουν και τρεις νεαροί της Primavera (Nocchi, Castiglia, Fausto Rossi) θα αναχωρήσει για την Αγία Πετρούπολη τη Δευτέρα. Πίσω θα μείνουν (έτσι, για να υπάρχει συναίσθηση των απουσιών) οι: Buffon, Trezeguet, Zebina, Knezevic, Zanetti, Poulsen, Salihamidzic, Ekdal (δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Champions League) και ο Tiago.

...αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα: 30-40 μέρες θα λείψει...

Ο Πορτογάλος, που βγήκε δακρυσμένος από το "Meazza" λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού με την Inter υποβλήθηκε στα ειωθότα: ορθοπεδική εξέταση από τον καθηγητή Flavio Quaglia και σε μαγνητική πυρηνική τομογραφία στο ακτινολογικό κέντρο του CTO που διευθύνεται από τον καθηγητή Carlo Faletti. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν ρήξη συνδέσμων. Η διάγνωση είναι η αρχική: διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο και η πρόγνωση είναι ότι θα απαιτηθούν 30-40 ημέρες για να επανέλθει αγωνιστικά. Πάει και το ντέρμπυ με τη Milan...

Turnover με Iaquinta, Giovinco, De Ceglie;

(Update, 21:30) Σύμφωνα με πληροφορίες του site της "Tuttosport", στην Αγια Πετρούπολη ενδέχεται να μείνουν στον πάγκο ο Del Piero και ο Amauri και στη θέση τους να αγωνιστούν οι Iaquinta και Giovinco. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Camoranesi αναμένεται να επιστρέψει από το πρώτο λεπτό και στη θέση του Nedved να αγωνιστεί ο De Ceglie.

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: