Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Επιστρέφουν οι διεθνείς με το νέο ρεκόρ του Lippi στην τσέπη...

Οι διεθνείς της Juventus επιστρέφουν κατά βάση ικανοποιημένοι -με δυο εξαιρέσεις- από τα παιχνίδια των αντίστοιχων Εθνικών όπου αγωνίστηκαν.
Ικανοποιημένοι οι Ιταλοί διεθνείς: ο Camoranesi κόντεψε δυο φορές, στα 60' που αγωνίστηκε, να βάλει και τη δική του υπογραφή (δίπλα σε αυτή του Toni) στο 1-1 με την Ελλάδα το οποίο χάρισε στο Lippi ένα νέο, παγκόσμιο αυτή τη φορά, ρεκόρ: 31 αγώνες στη σειρά χωρίς ήττα. Στην επίτευξη του ρεκόρ συνέβαλλαν και οι Chiellini, Legrottaglie (έπαιξαν από ένα ημίχρονο) όπως και ο Iaquinta που μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο. Ικανοποιημένος επιστέφει και ο Grygera, που δεν αγωνίστηκε, καθώς η Τσεχία νίκησε 3-0 το San Marino στο μόνο επίσημο ματς της χθεσινής μέρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. Με το ίδιο σκορ νίκησε και η Under 21 του Ekdal μέσα στην Ολλανδία.
Εξαιρέσεις, στην ικανοποίηση; Εν μέρει, Giovinco και De Ceglie καθώς η Under 21 του Casiraghi έχασε 1-0 από τη Γερμανία. Ο Giovinco, πάντως, έπαιξε ως αρχηγός, είχε και μια χαμένη ευκαιρία για γκολ. Προφανώς δυσαρεστημένος ο Tiago, που θα είναι στη διάθεση του Ranieri από αύριο: η Πορτογαλία του συνετρίβη στη Βραζιλία με 6-2...

Δεν υπάρχουν σχόλια: