Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Αποφασισμένη για το καλύτερο κόντρα στη Zenit, πηγαίνει στη Ρωσία η Juventus

Τη νίκη κόντρα στη Zenit, και ως "φάρμακο" στην ήττα από την Inter, θέλουν οι bianconeri αναγνωρίζοντας πως το εγχείρημα θα είναι δύσκολο και λόγω του πολικού κρύου αλλά του ιδιαίτερου κινήτρου που έχει η Zenit: να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο τελευταίο ματς του Ομίλου που θα δώσει, μέσα στη Μαδρίτη...

Legrottaglie: ευκαιρία να φτιάξουμε το ηθικό μας

"Η ήττα από την Inter μπορούσε να σταθεί", εξήγησε ο Legrottaglie στον "Sky" για να τονίσει: "δεν παίξαμε πολύ καλά, ήταν μια αρνητική παρένθεση για μας αλλά εναντίον της Zenit έχουμε την ευκαιρία να ξαναφτιάξουμε το ηθικό μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, κάνει και τέτοιο κρύο που μόνο που το σκέφτομαι με πονάνε τα πόδια μου, αυτοί έχουν ένα πλεονέκτημα", είπε. Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα, ο Legrottaglie επισήμανε ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο και εκτίμησε ότι δεν θα είναι εύκολο για την Inter να απομακρυνθεί. "Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί και θα προσπαθήσουμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος".

Iaquinta: θέλουμε να διασφαλίσουμε την πρώτη θέση

Την πρωτιά του Ομίλου έχει κατά νου και ο Iaquinta, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος: "μας στεναχωρεί το νοκ άουτ με την Inter αλλά πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι είχαν περισσότερες επιθετικές προσπάθειες. Τώρα, έχουμε το Champions League και θέλουμε να διασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Οι στόχοι μας παραμένουν αναλλοίωτοι, και στο campionato. Στη Ρωσία θα είναι δύσκολα, εκείνοι θα θελήσουν να προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη για να τα παίξουν όλα την τελευταία αγωνιστική με τη Real Madrid".

Giovinco: πάμε να νικήσουμε

Πιο αποφασιστικός εμφανίστηκε ο Giovinco: "είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για την ήττα από την Inter αλλά τώρα με τη Zenit έχουμε την ευκαιρία να φτιαχτούμε αμέσως. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Προσωπικά είναι εύλογο ότι θα ήθελα να παίξω, όπως όλοι. Αλλά περιμένω τη σειρά μου, άλλωστε φτάνοντας στη Juve ήξερα ότι έτσι θα ήταν τα πράγματα".

Οι tifosi προτιμούν Champions

Σε ένα διαδικτυακό γκάλοπ που έκανε το portal των tifosi, JuWorld.Net, οι συντριπτικά περισσότεροι έδειξαν να προτιμούν την κατάκτηση του Champions League από το scudetto: το 82,85%. Το 9,09% προτιμά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το 8,06% θεωρεί πως πρωτάθλημα και Ευρώπη είναι στόχοι μακρινοί και εκτιμά ότι η ομάδα πρέπει να στοχεύσει στο Κύπελλο Ιταλίας...

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: