Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

H Juve θέλει το Κύπελλο

Επιστρέφει μετά από 7 μήνες ο Buffon
H Juventus θέλει το Κύπελλο και το ασημένιο αστεράκι: το μήνυμα, παραμονές του ματς με την Catania, όπου επανεμφανίζεται ο Buffon μετά από 7 μήνες, το έστειλαν τόσο ο Francesco Conti όσο και ο Giuseppe Marotta.
"Θέλουμε να προκριθούμε και να φτάσουμε ως το τέλος στη διοργάνωση", είπε ο βοηθός προπονητή (ο Del Neri ήταν στην κηδεία του αδερφού του). "Είναι ένα στόχος σημαντικός, για να κερδηθεί και γι' αυτό, όπως είπε και ο mister Conti, θα χρησιμοποιηθεί η καλύτερη σύνθεση", συμπλήρωσε από την πλευρά του ο παριστάμενος στη συνέντευξη τύπου, διευθύνων σύμβουλος. "Αυτή είναι μια στιγμή κατά την οποία η ομάδα πρέπει να δώσει μια απάντηση αλλά έχιε τη συναίσθηση και τη δύναμη να τα καταφέρει", είχε πει ο Conti επισημαίνοντας πως "γι' αυτό αύριο θα κατέβει στο γήπεδο μια ομάδα συμπαγής, με θέληση και που θα κάνει να βαρύνει το χάρισμά της".
Στην αποστολή Toni, F.Melo, εκτός ο Sissoko
Από την Κυριακή θα πρέπει να επιστρέψει ο Martinez


Πραγματικά, εκτός από τον Buffon, στην αποστολή περιλαμβάνεται και ο Luca Toni για τον οποίο ο Conti εκτίμησε ότι θα πρέπει να καταφέρει να επανέλθει. Παράλληλα απάντησε ότι και ο Sissoko "είναι στην διάθεση της ομάδας, έχει την εμπιστοσύνη του staff. Γνωρίζουμε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει και θα ποντάρουμε ως το τέλος σε αυτόν", είπε στη συνέντευξη τύπου αλλά τελικά το όνομά του δεν ήταν στη λίστα της αποστολής -ανεπισήμως γιατί του έλειπαν προπονήσεις, ενδεχομένως γιατί κάτι κινείται για την μεταγραφή του. Επιστρέφει στην αποστολή ο F.Melo που θα λείψει και από το ματς με το Bari λόγω της τιμωρίας του.
Ο Conti ανακοίνωσε ακόμα ότι από την Κυριακή "θα πρέπει να είναι διαθέσιμος και ο Martinez" που σήμερα πήρε 45' λεπτά αγώνα παίζοντας σε φιλικό της Primavera με την Chisola (3-2 για τους μικρούς bianconeri με γκολ των Belcastro, Margiotta και Padovan).
Οι 21 που κλήθηκαν κατά της Catania: 1 Buffon, 2 Motta, 3 Chiellini, 4 F.Melo, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 13 Manninger, 14 Aquilani, 17 Traorè, 19 Bonucci, 20 Toni, 21 Grygera, 23 Pepe, 27 Krasic, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 35 Buchel, 41 Giannetti, 43 Sorensen.
Ο Conti σημείωσε ότι η Catania προέρχεται από δυο ήττες, "αλλά εναντίον Roma και Inter έκαναν καλές εμφανίσεις", παρατήρησε εφιστώντας την προσοχή των παιχτών σε μια ομάδα "καλά οργανωμένη και προπονημένη. Θα είναι μια επίβουλη αντίπαλος. Γι' αυτό δεν πρέπει να δίνουμε τίποτε ως τελειωμένο".

Marotta: δύσκολο να αντικαταστήσουμε τον Quagliarella

αλλά θα είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε κάθε ευκαιρία...


Από την πλευρά του, αφού έδωσε το σήμα για την επιθυμία κατάκτησης του τροπαίου -το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσουμε Roma ή Lazio και Inter ή Napoli για να φτάσουμε στον τελικό (δες εδώ)- ο Marotta αναφέρθηκε στην ομάδα τονίζοντας ότι "πρέπει να είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστική σε δυο διοργανώσεις: Κϋπελλο Ιταλίας και πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι γιατί ανακτούμε κάποιους παίχτες, ο μόνος κετός παιχνιδιού ως το τέλος θα είναι ο Quagliarella. H ελπίδα μας είναι φυσικά μα μην επανέρχεται ο ένας και να βγαίνει ο άλλος", είπε. Ενώ στην αναπόφευκτη ερώτηση για τα μεταγραφικά σενάρια, ο Marotta απέφυγε να δώσει ευθέως απάντήσεις ("είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την αναμέτρηση με τυην Catania", είπε) αλλά αναγνώρισε πως η ομάδα αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση κυρίως με την απώλεια του Quagliarella, "του σκόρερ μας. Να τον ανατικαταστήσουμε δεν είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να χειριστούμε την κατάσταση έτοιμοι να αδράξουμε ενδεχόμενες ευκαιρίες"...

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: