Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Στη 2η θέση, παρά την ήττα, η Primavera

Κράτησε τη 2η θέση της βαθμολογίας παρά την ήττα της στην 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου, η Primavera: οι μικροί bianconeri του Bucaro έχασαν 3-2 στην Parma (ένα γκολ ο Giannetti, το δεύτερο με αυτογκόλ) την ώρα που η πρωτοπόρος Genoa νικούσε στο γήπεδό της τη Fiorentina με 1-0. Πρώτη η Genoa με 32 βαθμούς, 2η η Juventus με 28, 3η η Fiorentina με 27, 4ο το Torino με 26. Το επόμενο Σάββατο η Primavera θα υποδεχτεί την Piacenza (ομάδα που στον πρώτο γύρο η Juve είχε κερδίσει με 2-0) ενώ η Genoa θα παίζει στη Bologna, που σήμερα έχασε 6-0 από τη Novara και η Fiorentina θα υποδέχεται την Parma.

Allievi: τεσσάρα στην Canavese


(Update 23/1) Όπως και στον πρώτο γύρο, οι "μαθητές" κέρδιαν με τεσσάρα την Canavese: 4-1 με τους Padovan, Lanini, Emmanuello και Mattiello να απαντούν στο γκολ των φιλοξενούμενων και να παραμένουν στην πρώτη τετράδα αφού κέρδισαν τόσο η πρωτοπόρος Torino (2-1 τη Virtus Entella), η 2η Sampdoria (4-0 στο γήπεδο της Sanremese) και η 3η Genoa (7-0 στο γήπεδο του Casale). Την άλλη Κυριακή, η ομάδα του Guidoni θα πάει στο γήπεδο της Pro Vercelli.

Ισοπαλία των Giovanissimi στη Genoa


Εκτός από την Πρώτη Ομάδα, και οι Giovanissimi έπαιζαν στη Γένοβα, αλλά με τη Genoa, που ήταν -και παρέμεινε- ένα βαθμό πάνω από τη Juve (38 έναντι 37) καθώς το ματς έληξε 1-1. Οι "νεότατοι" bianconeri του Gabetta προηγήθηκαν με τον Varetto, ισοφαρίστηκαν και στη συνέχεια είχαν την πρωτοβουλία αλλά ο Giannarelli είχε δοκάρι ενώ είδε να του ακυρώνουν ένα γκολ για οφσάιντ συμπαίκτη του... Στην πρώτη θέση, με 39 βαθμούς, το Torino που κέρδισε 3-0 την Alessandria. Την Κυριακή, εντός έδρας ματς για τη Juve με την Aurora Pro Patria.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: